Η Χάιντι Κλουμ παρουσιάζει τη νεογέννητη Λου

30.11.2009
Tην νεογέννητη κορούλα τους αποφάσισαν να δείξουν στον κόσμο, οι περήφανοι γονείς, Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και Σηλ (Seal).

Tην νεογέννητη κορούλα τους Λου (Lou) αποφάσισαν να δείξουν στον κόσμο, οι περήφανοι γονείς, Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και Σιλ (Seal).

Σχεδόν δύο μήνες μετά την γέννηση της Λου Σάμουελ (Lou Samuel), o 46χρονος Σιλ ανέβασε στην ιστοσελίδα του "Seal.com" τέσσερις φωτογραφίες του μωρού.

Στην πρώτη, η νεογέννητη Λου ποζάρει μόνη, σε άλλη απολαμβάνει την αγκαλιά του δημοφιλούς μοντέλου, και μετά έρχεται η σειρά να φωτογραφηθεί με τα αδέρφια της, τον 4χρονο Χένρι (Henry),το Γιόχαν (Johan), ηλικίας 2 ½ ετών και την πέντε ετών κορούλα τους, Λένι (Leni).

Τέλος, όταν έρχεται η σειρά του χαζομπαμπά Σιλ να φωτογραφηθεί μαζί τη Λου Σουλόλα Σάμουελ (Lou Sulola Samuel), το πρόσωπο του λάμπει από ευτυχία.

Δεν είναι τυχαίο πως μετά την γέννηση της Λου, ο χαζομπαμπάς έγραψε στην ιστοσελίδα του:

"Μόλις την είδαμε δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος και δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευτυχία που νιώθουμε"!

Η Κλούμ πρόσφατα εντυπωσίασε το κοινό όταν περπάτησε στην πασαρέλα του σόου της ετήσιας κολεξιόν εσωρούχων της "Victoria's Secret".

Όταν στο τέλος της επίδειξης ρωτήθηκε από το περιοδικό "Us Magazine", τι κάνει το μωρό, εκείνη απάντησε:

"Φρόντισα να αντλήσω αρκετό γάλα από το στήθος μου και της το άφησα στο ψυγείο"!