Ώρα για δεύτερο μωρό

26.11.2009
Το πιο διάσημο και λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, περιμένει το δεύτερο παιδί του; Αν και οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος, οι πληροφορίες από τον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες μέρες συγκλίνουν στο ότι το νέο «Ρουβάκι» έρχεται, και μάλιστα το ευτυχές γεγονός «χρυσώθηκε» δεόντως!

Η είδηση ότι η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος δεν έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν αναμενόμενο, καθώς το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έχουν εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία τους να κάνουν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Η μικρή Αναστασία, που στις 2 Νοεμβρίου έκλεισε τον πρώτο της χρόνο, έχει αλλάξει τη ζωή τους και τους έχει κάνει διπλά ευτυχισμένους.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γίνει ο τέλειος χαζομπαμπάς, που δεν χαλάει χατίρι στη γαλανομάτα κόρη του, και η Κάτια Ζυγούλη δεν αφήνει λεπτό από τα μάτια της τη μικρούλα. Η ξαφνική και με άκρα μυστικότητα ?σύμφωνα με πληροφορίες? επίσκεψη της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά στο «Μητέρα» πριν από μερικές μέρες φούντωσε τις φήμες ότι η μικρή Αναστασία θα αποκτήσει αδελφάκι. Παρόλο που το ζευγάρι φρόντισε να το κρατήσει κρυφό ακόμα και από πολύ δικούς του ανθρώπους, δεν ήταν εύκολο να κρύψουν την παρουσία τους στο μαιευτήριο.

Γρήγορα έγιναν θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του μαιευτηρίου, καθώς όλοι μιλούσαν για το πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο όμορφοι. Λίγη ώρα μετά την επίσκεψή τους στο «Μητέρα» το μυστικό του ζευγαριού συζητιόταν από στόμα σε στόμα. «Η Κάτια είναι η πιο όμορφη έγκυος!» έλεγαν κάποιες κυρίες. Ο φίλοι, πάντως, του ζευγαριού δηλώνουν άγνοια για το θέμα, ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως ακόμα κι αν δεν συμβαίνει και ότι είναι μόνο φήμες τα περί εγκυμοσύνης, το σίγουρο είναι πως το «Ρουβάκι» θα σκάσει μύτη σύντομα, γιατί το ζευγάρι επιθυμεί διακαώς δεύτερο παιδί. Πάντως, ο Σάκης Ρουβάς τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος, ενώ μία μέρα μετά την επίσκεψή τους με την Κάτια στο μαιευτήριο εθεάθη στο κοσμηματοπωλείο του Καίσαρη, όπου αγόρασε ένα πανάκριβο γυναικείο ρολόι Rolex.

Οι φίλοι του Σάκη γνωρίζουν ότι τα ρολόγια είναι η μεγάλη του αδυναμία και μάλιστα διαθέτει μια ακριβή συλλογή. Όμως, αυτή τη φορά η επίσκεψή του στο γνωστό κοσμηματοπωλείο ήταν αποκλειστικά για να αγοράσει ένα ακριβό δώρο για την Κάτια. Μάλλον πρόκειται, λένε, όχι μόνο για ένα δώρο αγάπης προς τη λατρεμένη του σύντροφο, αλλά δείχνει και τη χαρά του για το αναπάντεχο δώρο ζωής που του κάνει για δεύτερη φορά η Κάτια. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το λαμπερό ζευγάρι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του και έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα για το δεύτερο μωρό. Αν είναι ήδη καθ’ οδόν, ακόμα καλύτερα!