Τον «φέσωσαν» με 11.000 ευρώ

30.11.2009
Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε την περασμένη εβδομάδα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αφού βρέθηκε να χρωστάει 11.000 ευρώ στην πιστωτική του κάρτα!

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε την περασμένη εβδομάδα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αφού βρέθηκε να χρωστάει 11.000 ευρώ στην πιστωτική του κάρτα! Οπως οι περισσότεροι, έτσι και ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, κάποιες φορές διευκολύνει τις χρηματικές του συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών. Στην τελευταία μηνιαία ενημέρωση του λογαριασμού που του ήρθε, όμως, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη! Αντίκρισε πως είναι χρεωμένος με κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ. Αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να ψάξει τη συγκεκριμένη κάρτα, την οποία, όπως πληροφορηθήκαμε, σπάνια χρησιμοποιεί. Μάταια όμως, γιατί δεν τη βρήκε πουθενά.

Σχεδόν βέβαιος ότι την έχει χάσει, επικοινώνησε με την τράπεζα που συνεργάζεται ζητώντας πληροφορίες για το φουσκωμένο λογαριασμό που του έστειλαν.

Έκπληκτος άκουγε τον υπάλληλο να του λέει πως έχει αγοράσει διάφορα προϊόντα, και όλα αυτά μέσα σε μία μόλις ημέρα. Σύμφωνα με στενό φίλο του Χριστόφορου, ο οποίος μας έδωσε και την πληροφορία, οι παραπάνω αγορές αφορούσαν πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζε ο ίδιος.

Αρχικά δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει τα «σπασμένα», αλλά από τη στιγμή που δεν είχε δηλώσει απώλεια της κάρτας του, είναι υποχρεωμένος να αποπληρώσει το χρέος. Φυσικά, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έκανε μήνυση κατά αγνώστων, χωρίς βέβαια να ελπίζει ότι θα βρεθεί ο τυχερός που χρησιμοποίησε την κάρτα του.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χριστόφορος είχε πρόβλημα με πιστωτική του κάρτα και στο παρελθόν, αφού πάλι την είχε χάσει, αλλά τότε δεν τον είχαν χρεώσει με τόσο μεγάλο ποσό.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ