Γεύμα ζωής

13.12.2007
Εάν την προηγούμενη Δευτέρα σημειώθηκε πτώση στο Χρηματιστήριο, δυστυχώς δεν μπορούν να σας το εξηγήσουν οι οικονομικοί συντάκτες. Ενώ οι κοσμικογράφοι έχουμε μια πιθανή εξήγηση...

Εάν την προηγούμενη Δευτέρα σημειώθηκε πτώση στο Χρηματιστήριο, δυστυχώς δεν μπορούν να σας το εξηγήσουν οι οικονομικοί συντάκτες. Ενώ οι κοσμικογράφοι έχουμε μια πιθανή εξήγηση... Στη 1 το μεσημέρι αρκετοί από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες άφησαν τα γραφεία τους (οβάλ και μη!) και παρευρέθησαν στη «Μεγάλη Βρετανία» για το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο γεύμα του Lifeline Hellas και της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας!

Τριάντα ελληνικές εταιρείες και οικογένειες απάντησαν «στο γράμμα στον Αϊ-Βασίλη» που έστειλαν αμέτρητα παιδάκια από τη Σερβία, προσφέροντάς τους αγάπη και ζεστασιά. Το γεύμα πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά και κάθε χρόνο όσο το θυμάμαι, τόσο πιο συγκινητικό είναι. Διότι κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα βλέπουμε το έργο που έχει παραχθεί από την περσινή μας προσπάθεια, να υλοποιείται σταδιακά το SAFE DELIVERY PROJECT, το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αιθουσών τοκετού των νοσοκομείων και μαιευτηρίων στη Σερβία. Το γεύμα είχε θέμα art de la table και κάθε εταιρεία στόλισε το δικό της τραπέζι για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της. Ξεχώρισε η Bambineria της Βίκυς Τοσίδη με τα εντυπωσιακά άνθη στο τραπέζι (μια καταπληκτική πανύψηλη σύνθεση) αλλά και η Νατάσσα Θεοδωρίδου με την παρουσία της.