Παντρεύτηκε ο «Μr Καλλιστεία»

09.08.2007
Ήταν όλα προγραμματισμένα στην εντέλεια, παρότι οι συγγενείς και οι στενοί συνεργάτες των νεονύμφων το έμαθαν λίγες μόνο ημέρες πριν από την τέλεση του γάμου! Ο λόγος για το μονάκριβο γιο και «διάδοχο» του Γιώργου Πρεβελάκη, Βασίλη, και την αγαπημένη του Λίλα Βανικιώτη.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Τετάρτη 25 Ιουλίου, γύρω στις 8.00 το βράδυ, άρχισαν να συγκεντρώνονται οι πρώτοι συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας. Οι φωτογραφικοί φακοί ήταν «ετοιμοπόλεμοι» για να απαθανατίσουν τον ερχομό του ζευγαριού, που λίγα λεπτά αργότερα θα ένωναν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο.

«Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ ευτυχισμένοι. Την περιμέναμε πώς και πώς αυτήν τη στιγμή», δήλωσε στο ΛΟΙΠΟΝ φανερά τρακαρισμένος ο γαμπρός. Νιώσαμε όμως και κάποια συγκίνηση στα μάτια του και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα: «Όπως καταλαβαίνετε, η μόνη δύσκολη στιγμή είναι όταν νιώθω ότι μεγάλος απών είναι ο πατέρας μου. Αλλά νομίζω ότι μας παρακολουθεί σήμερα».

Με το μεγαλύτερο χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ο Βασίλης Πρεβελάκης φορώντας ένα μπλε κοστούμι και πάντα κομψός, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όλο αυτόν τον καιρό, συνόδευε τη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια τον έχει κατακτήσει. Η αγαπημένη του Λίλα, αν και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz, μιας και είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα, με το που έκανε την είσοδό της στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου έκλεψε όλα τα φλας των φωτογράφων με το υπέροχο νυφικό της, που είχε μια μεγάλη ουρά και ήταν στολισμένο με πολύτιμα κρύσταλλα Swarovski. Πανύψηλη, πανέμορφη και πολύ συγκινημένη, πέρασε την πολυπόθητη βέρα με τον Βασίλη Πρεβελάκη και υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο να αγαπιούνται για πάντα. Να ζήσετε!