Δυο «άγνωστοι» στο ίδιο νησί

09.08.2007
Ούτε καλησπέρα από δω και πέρα, έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι που φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Γωγώς Μαστροκώστα και του άλλοτε αγαπημένου της Κώστα Σόμμερ.

Ούτε καλησπέρα από δω και πέρα, έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι που φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Γωγώς Μαστροκώστα και του άλλοτε αγαπημένου της Κώστα Σόμμερ. Οι δυο τους πριν από λίγα χρόνια έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και μάλιστα έφτασαν να σκέφτονται και το γάμο. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της σόουμπιζ. Μπορεί λοιπόν κάποια άλλα ζευγάρια να χωρίζουν και μόλις επουλωθούν οι «πληγές» του έρωτα να διατηρούν καλές σχέσεις, στην περίπτωση όμως της Γωγώς και του Κώστα φαίνεται ότι ισχύει το αντίθετο.

Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες που συναντήθηκαν σε κοσμοπολίτικο νησί δεν αντάλλαξαν ούτε ένα «γεια»! Η Γωγώ συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Τραϊανό Δέλλα, ενώ ο Κώστας βρισκόταν εκεί με την παρέα του. Αν και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, και οι δύο απέφυγαν να μιλήσουν ή να κοιταχτούν. Δημήτρης Μαυρίδησ