Η κόντρα τους καλά κρατεί

03.08.2007
Οι δυο τους βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας και οι θαυμαστές τους σε κάθε τους εμφάνιση παραληρούν... Ο λόγος για την Άννα Βίσση και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που η επιτυχία δεν τους «ενώνει» μόνο, αλλά έχει γίνει αφορμή για να ανοιχτεί ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους, που ολοένα και μεγαλώνει, αφού η άγνωστη κόντρα τους φέτος γράφει καινούργια επεισόδια.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η Άννα Βίσση και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κύπρο. Οι θαυμαστές τους στην Κύπρο τους λατρεύουν και ποια θα ήταν η μεγαλύτερη τιμή από το να τραγουδήσουν τα δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του νησιού στο Προεδρικό Μέγαρο της χώρας. Η πρόταση είχε ενθουσιάσει τους φαν τους, που δεν έβλεπαν την ώρα και τη στιγμή να θαυμάσουν τους αγαπημένους τους σταρ να τραγουδούν παρέα. Η πρόταση, όμως, αυτή δεν ενθουσίασε καθόλου ούτε την Άννα, αλλά ούτε και τον Μιχάλη, που κάθε άλλο παρά χαρούμενοι έδειχναν με την προοπτική να εμφανιστούν μαζί κάπου, πόσο μάλλον σε μια τόσο επίσημη εμφάνιση. Από τη μία ο Μιχάλης θεωρεί ότι εκπροσωπεί το ποιοτικό τραγούδι, ενώ η Άννα έχει ταυτιστεί με πιο εμπορικά ραγούδια.

Έτσι, λοιπόν, θεώρησε ότι δεν θα ήταν ωραίο να εμφανιστεί με την Άννα, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργούσε προβλήματα στην καριέρα του. Από την πλευρά της, η Άννα Βίσση δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για κοινή τους εμφάνιση. Μάλιστα, οι δυο τους απέφυγαν επανειλημμένα και στην πορεία να συνεργαστούν σε κάποια πίστα. Ακόμη και φέτος, που ετοιμάζονται και οι δύο να κάνουν περιοδεία σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Για αρχή σκέφτηκαν και οι δύο να ξεκινήσουν από τις ευρωπαϊκές χώρες. Η Άννα Βίσση μάλιστα έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες, δύο πρωτεύουσες που ο Μιχάλης ήθελε διακαώς να αποτελέσουν σταθμούς στη δική του περιοδεία. Μόλις όμως έμαθε ότι η Άννα θα εμφανιστεί εκεί, άλλαξε αμέσως τα σχέδιά του και απέρριψε την ιδέα για δικές του εμφανίσεις στις πόλεις αυτές. Έτσι, η Άννα αυτήν τη φορά κατάφερε να τον κερδίσει στα «σημεία», ανοίγοντας ακόμη περισσότερο το χάσμα ανάμεσά τους και όλοι τώρα περιμένουν την επόμενη κίνησή του, για να μπει στο μάτι της απόλυτης Ελληνίδας σταρ.