Τα αγαπημένα μου

28.12.2006
Η πανέμορφη Σταρ Ελλάς του 2004 είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες που έχουν διακριθεί στα καλλιστεία. Είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα, καλλιέργεια και αγωγή. Και αυτά είναι φανερά μόλις τη γνωρίσεις και φωτίζονται με το εκτυφλωτικά αστραφτερό της χαμόγελο.

Η πανέμορφη Σταρ Ελλάς του 2004 είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες που έχουν διακριθεί στα καλλιστεία. Είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα, καλλιέργεια και αγωγή. Και αυτά είναι φανερά μόλις τη γνωρίσεις και φωτίζονται με το εκτυφλωτικά αστραφτερό της χαμόγελο. Έγινε ανάρπαστη σε όλες τις επιδείξεις μόδας και κόσμησε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το πορσελάνινο πρόσωπό της αμέτρητα editorial μόδας. Η τηλεόραση δε ύστερα από επίμονο φλερτ την κέρδισε στο πλευρό του έμπειρου Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Πολύ την Κυριακή», ενώ φέτος όλη η «Ελλάδα παίζει» μαζί της στο Alter κάθε πρωί.

Εκτός από το να γεμίζει τα τηλεοπτικά πρωινά μας με το κέφι και την αισιοδοξία της, κάνει κοπιαστικές προσπάθειες να βρει χρόνο να ολοκληρώσει τις σπουδές της το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία και τα ΜΜΕ επειδή πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά εξασφαλίζει ισορροπημένη ζωή μόνο αν ισορροπεί με την ψυχή και το μυαλό μας.

Η όμορφη Μαριέττα ονειρεύεται μια παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους δικούς της γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι με αρνάκι γεμιστό, μια παραδοσιακή συνταγή από τη Μυτιλήνη που φτιάχνει θαυμάσια η μητέρα της. Και μετά, φυσικά, έξοδο με φίλους για γλέντι με χορό μέχρι το πρωί. Το έθιμο που τηρεί οπωσδήποτε είναι το σπάσιμο του ροδιού την ώρα που θα επιστρέψει από το ξενύχτι για να πάει καλά η νέα χρονιά, για την οποία εύχεται: «Αν και τη χρονιά που έρχεται έχω αυτά που έχω τώρα, θα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Φυσικά, καλοδεχούμενα όσα φέρει ο καινούργιος χρόνος».

Το φόρεμά μου: «Αυτό το υπέροχο φόρεμα του Μάκη Τσέλιου στο κόκκινο που μου αρέσει πολύ. Είναι βραδινό, θηλυκό, κομψό και με το μεγάλο σκίσιμο στο πλάι κινείσαι ελεύθερα και στο χορό. Αυτό θα φορέσω την παραμονή και θα νιώθω πριγκίπισσα για μια βραδιά».

Το ρολόι μου: «Ήταν σετάκι με το δαχτυλίδι που σας έδειξα πριν (σ.σ. της απέναντι σελίδας) και μου άρεσε επειδή είναι πολύ διακριτικό, παρότι είναι σε τύπο αντρικού ρολογιού. Επιτελεί ρόλο γραμματέα για να είμαι συνεπής στα ραντεβού μου, αν και είναι πολύ δύσκολο πια και λόγω κίνησης και λόγω φόρτου εργασίας».

Η ζώνη μου: «Δεν είμαι πολύ της ζώνης, δεν φοράω συχνά, αλλά όταν φοράω θέλω να είναι φανταχτερή για να σπάσει τη μονοτονία ενός μαύρου φορέματος που φορώ πολύ συχνά, επειδή θεωρώ το μαύρο το πιο σικάτο χρώμα και το πιο κομψό. Τα αγαπημένα μου αντικείμενα είναι κατά σύμπτωση γνωστών οίκων, αλλά, αν μου αρέσει κάτι πολύ, δεν είναι απαραίτητο να είναι φιρμάτο για να το αγοράσω και να δεθώ συναισθηματικά μαζί του».

Τα γυαλιά μου: «Λατρεύω τις μάσκες σε γυαλιά ηλίου. Είναι πολύ εντυπωσιακές αλλά προστατεύουν και τα μάτια μου που, επειδή είναι πράσινα, ανοιχτόχρωμα δηλαδή, είναι πολύ ευαίσθητα στον ήλιο, γι αυτό προτιμώ να καλύπτονται καλά σε όλη τους την επιφάνεια».

Η φωτογραφία μου: «Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία από την εκπομπή που παρουσιάζω τώρα, επειδή έχει μια παιδικότητα και με εκφράζει. Θέλω σε ό,τι κάνω να διατηρώ το κέφι και τον ενθουσιασμό που είχα ως παιδί».

Η πασαρέλα μου: «Αγαπώ όλες τις δουλειές μου στην πασαρέλα, αλλά ξεχωρίζω την πασαρέλα της ελληνικής εβδομάδας μόδας, επειδή θεωρώ ότι οι Έλληνες σχεδιαστές είναι καταπληκτικοί και αυτή η διοργάνωση super, εφάμιλλη αυτών του Μιλάνου ή του Παρισιού».

Οι μπότες μου: «Είναι καινούργιες, δώρο τριών ημερών μόλις, και όπως καταλαβαίνετε τις φορώ συνεχώς και καμαρώνω σαν μικρό παιδί. Είναι Miss Sixty και είναι πάρα πολύ άνετες, σαν να μη φοράω μπότες με τακούνι. Λατρεύω άλλωστε το πολύ μαλακό δέρμα και ιδιαίτερα στα παπούτσια, επειδή κινούμαι πολύ και στέκομαι πολλές ώρες όρθια. Και το καφέ εφέτος είναι της μόδας, αλλά και το δικό μου χρώμα σε αξεσουάρ».

Το βαζάκι μου: «Είναι ένα υπέροχο, δεν βρίσκετε (;), ασημένιο βαζάκι Christian Dior με lip gloss σε μπεζ χρώμα δώρο του βαφτιστηριού μου και το αγαπώ ιδιαίτερα. Είναι από τα συλλεκτικά κομμάτια που βγάζει ο οίκος κατά καιρούς. Το βρήκα πολύ γλυκούλι, όπως ήταν κι εκείνος όταν μου το πρόσφερε».

Το δαχτυλίδι μου: «Το αγόρασα πρόσφατα. Όπως βλέπετε, έκανα όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα στον εαυτό μου. Μου αρέσει πολύ επειδή τα γράμματα έχουν κίνηση καθώς κινώ τα δάχτυλά μου. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και κομψό, από τα ωραιότερατων Dolce & Gabbana».

Λαμπερή στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Κάν το όπως η Μαριέττα.

«Για να σας βρει ο νέος χρόνος όπως θα θέλατε να είστε πάντα, κάντε ό,τι κάνω. θα ξεκουραστώ το μεσημέρι για να χαλαρώσω από την ένταση και την κούραση των ημερών από τα ψώνια, τα γυρίσματα, τις φωτογραφήσεις. Θα κάνω ένα ζεστό και στη συνέχεια ένα δροσερό ως κρύο ντους πριν ετοιμαστώ. Σειρά έχει ένα πίλινγκ σώματος και προσώπου, για να λάμψει η επιδερμίδα μου, και η ενυδατική λοσιόν στο σώμα.

Ακολουθει η μάσκα προσώπου και μαλλιών για θρέψη και λάμψη. Κατόπιν φοράμε την κρέμα προσώπου. Θα χτενίσω τα μαλλιά μου με σκάλες και θα τα πιάσω ψηλά με τη μικρή τιάρα με στρας που έχω για μια πολύ λαμπερή εμφάνιση. Τολμήστε μανικιούρ και πεντικιούρ με ένα εντυπωσιακό κόκκινο βερνίκι νυχιών. Στο τέλος θα μακιγιαριστώ με ιριδίζουσες ασημένιες σκιές και κόκκινο κραγιόν. Τελευταία πινελιά, ένα glitter στο ντεκολτέ και την πλάτη και το άρωμά σας.

Είμαστε έτοιμες, λαμπερές και Καλή Πρωτοχρονιά».