Οι αριθμοί κρύβουν τα μυστικά του 2007

29.12.2006
«Μόλις τελείωσα τις σπουδές Κοινωνιολογίας, συνειδητοποίησα ότι η αριθμολογία είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Κύριε Τσαρόπουλε πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την αριθμολογία;

«Μόλις τελείωσα τις σπουδές Κοινωνιολογίας, συνειδητοποίησα ότι η αριθμολογία είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Πάντως, σίγουρα ήταν ένα θέμα σύμπτωσης και τύχης. Κατά τύχη και από σύμπτωση λοιπόν βρέθηκα στην Ιταλία, στη Γένοβα, όπου εκεί μπήκα και κατάφερα να γραφτώ στην αριθμολογική σχολή της Γένοβας. Από εκεί και πέρα προχώρησα στο επάγγελμα. Πέρα απ αυτό τα ταρό τα έχω από 15 χρονών στα χέρια μου. Και έφτασα σήμερα που με βάση τα στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας αστρολογίας θεωρούμαι πια το Ν. 4 παγκοσμίως στην αριθμολογία και το Ν. 2 στην Ευρώπη στα ταρό».

Πώς αποφασίσατε να αφήσετε έναν αναγνωρισμένο κλάδο, αυτόν της κοινωνιολογίας, και να ασχοληθείτε με την αριθμολογία;

«Όταν ξεκίνησα να σπουδάζω Κοινωνιολογία οι προοπτικές απασχόλησης ήταν μηδαμινές. Μπορούσε κάποιος να δουλέψει μόνο ως κοινωνικός λειτουργός. Δεν προσφερόταν το έδαφος για μεγάλες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμη και σήμερα οι κοινωνιολόγοι εργάζονται ως σύμβουλοι σχέσεων. Με τράβηξε από την αρχή η αριθμολογία. Εξάλλου, δεν είναι ψέματα αν πούμε ότι η επικοινωνία με το συνάνθρωπο είναι ίδια και στους δύο κλάδους».

Η αριθμολογία είναι ίσως μια επιστήμη παρεξηγημένη από τον κόσμο;

«Eίναι αλήθεια ότι η αριθμολογία ακόμη βρίσκεται σε σχέση με την αστρολογία στο μυαλό του κόσμου σε πολύ υποδεέστερη θέση και φάση».

Πείτε μας δυο λόγια για το νέο σας βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες;

«Eίναι το τρίτο μέρος που συμπληρώνει μια τριλογία, που έχει να κάνει με τον εσωτερισμό και την ψυχική ανάταση. Κυκλοφορούν ήδη τα δύο πρώτα με τίτλους Μαθητής και Ετέρος και αυτές τις ημέρες θα κυκλοφορήσει και ο Διδάσκαλος.

Είναι ακριβώς όπως διδάσκονταν στην αρχαιότητα οι εν λόγω σπουδές και που διαρκούσαν πέντε χρόνια για κάθε σπουδή».

Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για τη νέα χρονιά;

«Δεν έχουμε και τόσο ευχάριστες προβλέψεις για το 2007. Αλληγορικά και αριθμολογικά το έτος 2007 είναι παγκόσμιο έτος 9. Που σημαίνει ότι, επειδή κινούμαστε σε κύκλους των εννέα ετών, με την είσοδό του 2007 κλείνει ένας κύκλος. Κλείνει ένας άσχημος παγκόσμιος κύκλος μιας εννιαετίας. Το 9 πάντως, κατά παράδοση, θεωρείται δυσμενές έτος και έτσι λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε κοντά στο Σεπτέμβριο οικολογικές καταστροφές. Στον Απρίλιο μας αναστατώσουν οικονομικά σκάνδαλα που θα βγουν στην επιφάνεια και τον Ιούλιο θα αποκαλυφθούν ιατροφαρμακευτικά προβλήματα. Γενικά θα γίνουν συγχωνεύσεις εταιρειών και τραπεζών. Στο τέλος του έτους θα σταματήσουν κάποιοι πόλεμοι και κάποιες διακρατικές έριδες. Και όλοι θα περιμένουν το 2008 για να πάρει μια ανάσα η ανθρωπότητα».

Τι προβλέπετε για την Ελλάδα;

«Αναμένεται μέσα στο 2007 να ακουστεί και να διαφημιστεί η χώρα για κάποιο επίτευγμα στον καλλιτεχνικό και τον πολιτιστικό τομέα της χώρας. Από την άλλη πλευρά θα βγουν και δυο σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με ιατροφαρμακευτικά και θα συνταράξουν τους πολίτες. Στο χώρο της οικονομίας θα έχουμε πάρα πολλές αναταράξεις, πολλές κοινωνικές αναταραχές, που βέβαια πηγάζουν και από το παράδοξο της Ελλάδας που έχει να κάνει με το Χρηματιστήριό της. Όταν ανεβαίνουν τα διεθνή χρηματιστήρια, η Σοφοκλέους θα πέφτει. Και το αντίστροφο. Αυτά τα φαινόμενα θα τα δούμε περισσότερο στους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Τον Οκτώβριο δε δεν αποκλείεται να έχουμε εκλογές. Και οι ημερομηνίες αυτές είναι ευνοϊκές αριθμολογικά για τη Ν.Δ.».

Για τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων τι προβλέπετε;

«Έχουμε να κάνουμε με έναν Παρθένο και ένα Δίδυμο. Ανήκουν και οι δύο στα μεταβλητά ζώδια. Όμως από τον Ιούλιο ο Κρόνος έρχεται στην Παρθένο. Το γεγονός αυτό χτυπάει τα μεταβλητά ζώδια, αλλά ιδιαίτερα θα χτυπηθεί και θα επηρεαστεί αρνητικά ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η αλήθεια είναι ότι το μήνυμα του 2007 δεν θα είναι και τόσο χαρμόσυνο για τον πρωθυπουργό, που μπορεί να αντιμετωπίσει εσωκομματικές τριβές. Αξίζει όμως να πούμε ότι είναι ακόμη ισχυρή η θέση του και δεν θα αμφισβητηθεί από τυχόν άλλους μνηστήρες της θέσης του».

Ποιοι είναι οι «τυχεροί» που θα ευνοηθούν τη νέα χρονιά;

«Θα ευνοηθούν πολύ εκείνοι που έχουν πεπρωμένο 9. Θα πρέπει μάλιστα να χαράξουν έτσι την πορεία τους ώστε το 2008 να είναι η καλύτερη χρονιά τους. Και προτιμότερο γι αυτούς είναι να κάνουν συναισθηματικές και άλλους είδους «εκκαθαρίσεις» και τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους μέσα στο 2007. Για να βρει κάποιος τι αριθμός πεπρωμένου τού αντιστοιχεί θα πρέπει να προσθέσει την πλήρη ημερομηνία γέννησης μέχρι να μετατραπεί σε μονοψήφιο αριθμό. Για παράδειγμα κάποιος που έχει γεννηθεί στις 23-3-1955 έχει αριθμό πεπρωμένου: 5+3+1+9+5+5= 28=2+8=10=1. Αυτοί λοιπόν που έχουν πεπρωμένο 1 θα βρεθούν σε αρκετή μειονεκτική θέση, ενώ εκείνοι που φέρουν το πεπρωμένο 2 η νέα χρονιά θα αποδειχθεί αρκετά ουδέτερη γι αυτούς. Οι του πεπρωμένου 3 το 2007 θα φανεί πολύ επικερδές και τυχερό έτος και ειδικά για όσους απ αυτούς ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο. Σίγουρα θα πάνε πολύ μπροστά. Αυτοί που θα γνωρίσουν απίστευτη οικονομική άνοδο, όσο βέβαια αυτό είναι επιτρεπτό μέσα στο γενικό οικονομικό μπάχαλο που επικρατεί, θα είναι αυτοί πεπρωμένο 4. Το πεπρωμένο 5 έχει ανθρώπους που θα κάνουν αρκετά ταξίδια, νέες γνωριμίες και σχέσεις ζωής που θα μείνουν στο χρόνο. Όσοι έχουν πεπρωμένο 6 και είναι συναισθηματικά και ερωτικά ελεύθεροι μέσα στο 2007 θα γνωρίσουν το ταίρι τους που θα τους φέρει τα δεσμά, ενώ εκείνοι που είναι παντρεμένοι θα πρέπει να περιμένουν αύξηση της οικογένειάς τους με την άφιξη νέων μελών. Το πεπρωμένο 7 θα φέρει πολλές επιτυχίες σε όσους δίνουν εξετάσεις για να μπουν στο πανεπιστήμιο, σε σχολές ή το Δημόσιο και ό,τι έχει να κάνει με τον πνευματικό τομέα. Οι άνθρωποι με πεπρωμένο 8 δεν θα πρέπει να νιώθουν και πολύ άνετα, καθώς αναμένεται να περάσουν δύσκολα».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-8646051.
Διεύθυνση: Πατησίων 177, Αθήνα.