2007: Τι φέρνει ο νέος χρόνος

29.12.2006
Το 2007, χωρίς να μπορέσει να επιλύσει όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς, θα χαρακτηριστεί ως μια περίοδος ανασυγκρότησης και καλύτερης θέλησης. Στη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης στα οικονομικά πολλών ανθρώπων, ενώ ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται σε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το 2007, χωρίς να μπορέσει να επιλύσει όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς, θα χαρακτηριστεί ως μια περίοδος ανασυγκρότησης και καλύτερης θέλησης. Στη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης στα οικονομικά πολλών ανθρώπων, ενώ ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται σε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το συλλογικό αίσθημα θα είναι πιο ελεύθερο και πιο αυθόρμητο και η ανθρώπινη προσπάθεια θα καθοδηγείται με τέτοιον τρόπο, ώστε να βρίσκει λύσεις σε ζωτικά προβλήματα και να αποκαθιστά απώλειες πάσης φύσεως που προηγήθηκαν. Μετά το εμπόλεμο 2006 το 2007 έρχεται να δώσει νέες ευκαιρίες στα μεγάλα διεθνή κέντρα αποφάσεων και εξουσίας.

Επίσης, αυτό το διάστημα βελτιώνονται οι ανθρώπινες σχέσεις και δίνονται καλύτερες ευκαιρίες στις οικονομικές ανάγκες και τις διαπροσωπικές σχέσεις ή συναναστροφές. Εντούτοις, το πρόβλημα του 2007 θα είναι το στοιχείο της υπερβολής και ορισμένες φορές η κατάχρηση εξουσίας ή το αίσθημα της καλοπέρασης.

Από πλανητικής πλευράς παρατηρούμε πιο αρμονικούς συνδυασμούς. Ο Ερμής θα διατηρήσει μια στενή προσέγγιση με τον Ήλιο στη διάρκεια του χρόνου και γίνεται ανάδρομος στις 14 Φεβρουαρίου στους Ιχθύς μέχρι τις 8 Μαρτίου, που περνάει στον Υδροχόο. Στη συνέχεια ξαναγίνεται ανάδρομος στις 15 Ιουνίου στον Καρκίνο, όπου παραμένει μέχρι τις 10 Ιουλίου. Στις 12 Οκτωβρίου γυρίζει πάλι ανάδρομος στο Σκορπιό, ενώ γίνεται ορθόδρομος στις 2 Νοεμβρίου στο Ζυγό.

Η Αφροδίτη τώρα προπορεύεται του Ήλιου έως το τέλος Ιουλίου, όπου γυρίζει ανάδρομη. Στις 8 Σεπτεμβρίου γίνεται ορθόδρομη στο Λέοντα και έκτοτε παραμένει πίσω από τον Ήλιο. Ο Άρης θα διασχίσει τη ζωδιακή απόσταση από τα μέσα του Τοξότη μέχρι τα μέσα του Καρκίνου, όπου στις 12 Νοεμβρίου γίνεται ανάδρομος και παραμένει οπισθόδρομος μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2008. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη όλο το χρόνο και λίγο πριν από την αλλαγή στις 20 Δεκεμβρίου τον εγκαταλείπει και περνάει στον Αιγόκερω. Τέλος, ο Κρόνος εγκαταλείπει το Λέοντα στις 2 Σεπτεμβρίου και εγκαθίσταται για τα επόμενα 2 χρόνια στο ζώδιο της Παρθένου. Όσον αφορά τις εκλείψεις, αυτές για το 2007 είναι τέσσερις. Στις 3 Μαρτίου πραγματοποιείται Σεληνιακή Έκλειψη, στις 19 Μαρτίου Ηλιακή, στις 28 Αυγούστου ξανά Σεληνιακή και στις 11 Σεπτεμβρίου Ηλιακή. Κυρίαρχες πλανητικές όψεις θα αποτελέσουν ο Δίας σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα από τον Τοξότη και τον Κρόνο από το Λέοντα, ενώ παράλληλα ο Πλούτωνας από τον Τοξότη θα διατηρήσει την καλή σχέση με τον Ποσειδώνα από τον Υδροχόο. Τέλος, η τελευταία επικίνδυνη αντίθεση Κρόνου με Ποσειδώνα επαναλαμβάνεται τον Ιούλιο αυτής της χρονιάς.

Κριός: Δεν μου φτάνει, θέλω κι άλλο
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 σας βοηθάει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας όσον αφορά σημαντικά θέματα, να ενισχύσετε τη φήμη και το γόητρό σας, να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας στο περιβάλλον σας και να πετύχετε σημαντικούς καινούργιους στόχους. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι στόχοι θα σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αναφορικά με την υγεία σας, χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο. Επίσης, πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα τη φυσική σας κατάσταση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το κλίμα στην ερωτική σας ζωή θα παρουσιάσει ποικίλες διακυμάνσεις. Αρκετοί θα συνεχίσετε να υπερασπίζεστε μια σχέση που σας αφορά, η οποία στη διάρκεια του καλοκαιριού από τη μία μπορεί να ανανεωθεί αλλά από την άλλη να σημειωθεί η τελική ρήξη. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα επισπεύσετε μια καινούργια σας σχέση όσον αφορά την εξέλιξη και τη νομιμοποίησή της.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτή τη χρονιά χρειάζεται να δουλέψετε ακόμη περισσότερο αλλά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα, καθώς παρουσιάζονται καλύτερες ευκαιρίες και προϋποθέσεις είτε για πρόοδο είτε για ζήτηση ή για νέες διακρίσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις στη διάρκεια της χρονιάς αν αυτές δεν παρέχουν εχέγγυα επιτυχίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δυσκολίες αναμένεται να συνεχιστούν στον οικονομικό τομέα μέχρι τα μέσα της άνοιξης, ενώ μετά το καλοκαίρι προβλέπεται να σημειωθεί μικρή ανάκαμψη.

Ταύρος: Ολική επαναφορά
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 θα είναι μια συνέχεια του 2006 για μικρό διάστημα, αλλά μετά το Μάρτιο οι συνθήκες βελτιώνονται και τα εξωτερικά γεγονότα σε συνδυασμό με το δικό σας αγώνα σάς ανεφοδιάζουν ψυχολογικά και οικονομικά. Θα αποκαταστήσετε τις ζημιές που έχετε υποστεί, θα απαλλαγείτε από εμπόδια και κακούς ανθρώπους και θα ανασυγκροτήσετε την καριέρα και την κοινωνική σας ζωή. Όσον αφορά την υγεία σας, μην αμελείτε κάποιες ενοχλήσεις που θα παρουσιαστούν στο κυκλοφορικό σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Φημίζεστε για την υπομονή σας και αυτό θα πρέπει να το αποδείξετε ακόμη μια φορά στην αισθηματική σας ζωή. Αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Αποφύγετε να πικράνετε ανθρώπους που σας αγαπούν και όσοι είστε σίγουροι για ένα χωρισμό μην τον καθυστερείτε άλλο. Όσοι είστε μόνοι περιμένετε μια νέα γνωριμία το καλοκαίρι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχουν ακόμα διλήμματα. Όσοι έχετε υποχρεώσεις δείξτε προσοχή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Οι υπόλοιποι μην αφήνετε κάτι σίγουρο για κάτι που είναι αβέβαιο ή ριψοκίνδυνο. Δεν αποκλείεται κάτι να καθυστερήσει τους υπολογισμούς σας. Σ αυτόν τον τομέα πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο μετά τον Αύγουστο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες, αλλά θα χρειαστεί να αποδειχτείτε σοφοί στην οικονομική διαχείριση. Αξιοποιήστε κυρίως περιουσιακές υποθέσεις, αλλά αποφύγετε δάνεια και περιττά έξοδα.

Δίδυμοι: Να η ευκαιρία!
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 είναι σημαντική χρονιά για τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Σας δίνει ευκαιρίες ανανέωσης και αντικατάστασης παλαιών σχέσεων και συνεργασιών με καινούργιες. Οι περισσότεροι θα δείτε με νέα ματιά τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Βελτιώνεται η κατάσταση στην επικοινωνία και ανταμείβεστε ηθικά και υλικά για ό,τι μέχρι σήμερα σας στερήθηκε. Στον τομέα της υγείας φροντίστε το νευρικό και το πεπτικό σας σύστημα και προφυλαχτείτε από το κρύο και κάποιες ισχιακές ενοχλήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ο Δίας στον Τοξότη θα αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή. Θα πρέπει να κάνετε επιλογές, να δοκιμάσετε τις νέες προσφορές, αλλά να μην ενθουσιαστείτε και δώσετε μεγάλες υποσχέσεις. Αφήστε το χρόνο να κρίνει πόσο θα αντέξουν οι καινούργιες σας γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ισχύ σας. Μην ξεχνάτε πως η άνοδος δημιουργεί δυσαρέσκειες. Κάντε το καλύτερό σας προσπαθώντας να είστε κατανοητοί και συμπαθείς σε συνεργάτες. Διατηρήστε εναλλακτικές, αλλά αποφύγετε τις προκλήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα κινηθείτε πιο άνετα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα λείψουν πάλι οι δύσκολες στιγμές. Κι αυτό γιατί είστε δημιουργικοί και επικοινωνιακοί. Μη θέλετε να τα προλάβετε όλα και κάντε απαραίτητες εκπτώσεις στις επιθυμίες σας.

Καρκίνος: Φταίει ο έρωτας...
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε και να διακριθείτε στην εργασία σας. Θα συμβάλει σε σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σας και θα σας βοηθήσει σε σπουδές, νομικές διευθετήσεις, ταξίδια ή αν θέλετε να αλλάξετε τόπο διαμονής. Αυτή τη χρονιά πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε και κυρίως να του επιτρέψετε να εκφραστεί ελεύθερα. Δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες, αλλά πλέον είστε ικανοί να τις αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά. Προφυλάξτε την υγεία σας από υπερκόπωση, μηχανικά ή άλλα ατυχήματα και ενδοκρινολογικές ενοχλήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η χρονιά προβλέπεται σημαντική σ' αυτόν τον τομέα. Ο Δίας πλαισιώνεται από τον Πλούτωνα στον Τοξότη, φέρνει αλλαγές στα αισθηματικά σας και συμβάλλει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε και να χαρείτε τον έρωτα με τον τρόπο που σας ταιριάζει. Μάλιστα, μερικοί θα καταλήξετε σε γάμο και άλλοι θα ζήσετε μια καινούργια ερωτική ιστορία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να προωθήσετε σχέδια και να υλοποιήσετε ιδέες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είστε προνοητικοί μέχρι το τέλος καλοκαιριού αποφεύγοντας λάθος εκτιμήσεις και ενέργειες, οι οποίες καθυστερούν ό,τι θέλετε να αποκτήσετε ή να δημιουργήσετε.

Λέων: Οι ουρανοί είναι δικοί σας!
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 έρχεται με νέες προοπτικές, διατηρεί όμως στη βάση του αρκετές από τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις του παρελθόντος. Θα σας βοηθήσει τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι να απαλλαγείτε από δυσάρεστους συμβίους ή συνεργάτες, να αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά στις σχέσεις σας και να βοηθηθείτε πιο άμεσα στις υποθέσεις οι οποίες σας αφορούν από τη συγκυρία των εξωτερικών γεγονότων. Αποβάλετε την απογοήτευση, στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και χτίστε αυτό που θέλετε με δικά σας κεφάλαια. Στην υγεία σας προσέξτε χρόνιες ενοχλήσεις, αναφορικά με το κυκλοφορικό σας και γενικότερα τη διατροφή σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν θα λείψουν οι ψευδαισθήσεις και οι «παγίδες». Οι περισσότεροι όμως από εσάς τυγχάνετε αισθηματικής αποκατάστασης και κάποιοι προβλέπεται να συναντήσετε ένα θυελλώδη έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, αναμένεται να ξαναρχίσετε το κυνήγι της επιτυχίας. Οι πρώτοι μήνες ίσως δεν είναι τόσο εύκολοι, μετά τον Απρίλιο όμως το κλίμα σ' αυτόν τον τομέα βελτιώνεται. Μην πουλάτε, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγοράσετε κάτι άλλο, και μη συνεταιριστείτε, αν δεν σας αρέσει να μοιράζεστε κέρδη ή να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη των συνεταίρων σας. Πολλοί θα ανεβείτε περισσότερο φέτος, αρκεί βέβαια να μη βιάζεστε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρόλο που θα έχετε βοήθεια από τρίτους και από τις περιστάσεις, αρκετές φορές θα δυσκολευτείτε. Μην ξανοίγεστε με ορμητήριο την υπεραισιοδοξία και μην ξεχνάτε να κλείνετε παλιές εκκρεμότητες.

Παρθένος: Το φιλί της ζωής
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 είναι μια χρονιά πρόκλησης και θετικών αλλαγών. Ο Κρόνος θα σας κάνει συντροφιά από το Σεπτέμβριο του 2007 και για δύο συνεχή χρόνια. Θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να εκτιμήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Είναι μια χρονιά που σας ενισχύει και σας υποχρεώνει να αξιοποιήσετε πιο δυναμικά τα ταλέντα που διαθέτετε και τα μέσα που έχετε αποκτήσει. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση, ιδιαίτερα τη διατροφή σας, και επιδιώξτε τον ήρεμο ύπνο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν θα λείψουν δοκιμασίες και απογοητεύσεις, όπως επίσης νέες γνωριμίες. Η χρονιά στο μεγαλύτερο μέρος της είναι μεταβατική. Γι αυτό καλό θα είναι να υπολογίζετε καλά πριν οτιδήποτε θέλετε να εκφράσετε. Οι αδέσμευτοι διατηρήστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε και όσοι θέλετε να σώσετε μια πολύχρονη σχέση κάντε υπομονή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σας περιμένει κούραση, πολλή δουλειά και κρίσεις ανασφάλειας. Ωστόσο, θα καταφέρετε να πετύχετε ό,τι επιδιώξετε, αρκεί να μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι άλλο αμφίβολο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί την άνοιξη και το φθινόπωρο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνθήκες θα σας υπαγορεύσουν να ακολουθήσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε ανάγκες που απορροφούσαν περισσότερα χρήματα από όσο θα έπρεπε.

Ζυγός: Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Οι ευκαιρίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Εξαιρετικά ευνοϊκές οι συνθήκες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Παράλληλα, συγγενείς και συνεργάτες θα επιδείξουν καλύτερες προθέσεις και θα αποδειχθούν πολύτιμοι σε υποχρεώσεις ή ανάγκες που θα προκύψουν. Δεν έχετε καιρό για χάσιμο, αλλά μην αμελείτε την ψυχική σας ξεκούραση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Άλλοι συνεχίζετε μια σχέση από το παρελθόν, μερικοί αλλάζετε ερωτικό σύντροφο την άνοιξη και κάποιοι θα ζήσετε ένα απρόσμενο ερωτικό πάθος το καλοκαίρι. Πάντως, με όποιους κι αν μοιραστείτε τον έρωτα, φροντίστε να σας καταλαβαίνουν και σε άλλες ανάγκες, να συμμερίζονται τους κόπους σας και γενικά να είναι συνεργάσιμοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρόλο που η γενική κατάσταση δεν είναι αισιόδοξη. Μετά το Μάρτιο και ως το τέλος του καλοκαιριού διαγράφετε μια προοδευτική πορεία. Χρειάζεται προσοχή τους τρεις τελευταίους μήνες, γιατί ο Άρης αυξάνει τις επαγγελματικές αντιξοότητες, ενώ σας διατηρεί στον επαγγελματικό στίβο πιο εκτεθειμένους μεν, αλλά με την προοπτική μεγάλης νίκης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να αναδιοργανωθείτε. Προνοήστε όσον αφορά απρόβλεπτες ανάγκες, μην αμελείτε χρεωστικές εκκρεμότητες και διαχειριστείτε καλύτερα τα περιουσιακά σας ζητήματα.

Σκορπιός: Τίποτα δεν σας σταματά
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Επαγγελματικές και κοινωνικές εκκρεμότητες. Η δικαίωση και η ανακούφιση έρχονται μετά τον Ιούλιο και κυρίως στα μέσα φθινοπώρου. Ψυχολογικά προβλήματα σας πιέζουν, αλλά την άνοιξη θα πάρετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία κάτι δύσκολο. Επιτέλους θα πείσετε τον εαυτό σας ότι είστε πιο δυνατοί από όσο φανταζόσασταν και άλλο τόσο αυτάρκεις. Φροντίστε την υγεία σας, αφού μεταβολισμός, νευρικό σύστημα, ίσως και κυκλοφορικό να χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η κατάσταση παραμένει σε σύγχυση. Η ζήλια, η ανασφάλεια και το αίσθημα ιδιοκτησίας θα σας διαταράσσουν συναισθηματικά. Δεν θα έλεγα ότι θα αλλάξει κάτι, παρόλο που θα ενδώσετε σε νέες περιπέτειες και πειρασμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο Κρόνος σας επιφυλάσσει υποχρεώσεις και ευθύνες, σύντομα όμως θα τα πάτε καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν. Θα βοηθηθείτε από εξωτερικούς παράγοντες αλλά και από την τύχη. Οι πιο σημαντικές περίοδοι για την επαγγελματική σας πρόοδο είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι απλώς θα αλλάξει τις ισορροπίες και τις καταστάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας στον Τοξότη υπόσχεται βελτίωση. Προνοήστε όμως να μη δημιουργήσετε καινούργιες υποχρεώσεις ή έξοδα. Πάνω απ όλα καλό θα είναι να αποφεύγετε δάνεια, εξαρτήσεις και αδικαιολόγητες δαπάνες.

Τοξότης: Καλομελέτα κι έρχεται
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Πολύ σημαντική χρονιά, καθώς ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες ανανέωσης, κοινωνικής επιτυχίας και ερωτικής τύχης. Θεωρείστε από τα πιο ευνοούμενα ζώδια και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσετε ουσιαστικά. Κερδίστε το χαμένο χρόνο, αντικαταστήστε παλιές σχέσεις με καινούργιες και πιο ενδιαφέρουσες και υπερασπιστείτε με σθένος τα δικαιώματά σας και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Προσοχή σε ό,τι αφορά το νευρικό και το κυκλοφορικό σας και ατυχήματα οδήγησης ή βιασύνης.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Όσοι κάνετε μια καινούργια γνωριμία προσπαθήστε να εξελιχθεί σε σωστές βάσεις, ενώ όσοι βελτιώνετε μια παλιά αναπτύξτε νέα κοινά ενδιαφέροντα. Οι περιπετειώδεις τύποι θα έχετε μεγαλύτερη ερωτική ζήτηση και προσφορά από την πλευρά εκείνων που συνήθως σας έλκουν ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ανταγωνισμοί και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά αυτή τη χρονιά φαίνεται ότι ρυθμίζετε πιο εύκολα τις καταστάσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ποντάρετε στην ιδιότητά σας, του κυρίαρχου του παιχνιδιού, και θα τα καταφέρετε θαυμάσια. Προσέξτε λίγο τους συνεταιρισμούς και μην αγνοείτε τη δύναμη των αντιπάλων σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν διακυμάνσεις, καθώς είναι δύσκολο να αλλάξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αυτό σημαίνει ότι θα καλύπτετε ανάγκες, αλλά θα δημιουργείτε και πάλι καινούργιες.

Αιγόκερως: Επαναστάτες με αιτία
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Το 2007 θα απλοποιήσει αρκετά προβλήματά σας, θα ανεφοδιάσει ελλείψεις που έχετε και θα ενισχύσει την ψυχική και τη φυσική σας δύναμη. Από την άνοιξη οι συνθήκες μπορεί να βελτιωθούν αισθητά και σ' εσάς μένει να συνεχίσετε τις προσπάθειες σκοπεύοντας πάντα στην πρόοδο αλλά παράλληλα δίνοντας συχνά μεγαλύτερες δόσεις ξεκούρασης και ψυχαγωγίας στον εαυτό σας. Ο χειρότερος εχθρός της υγείας σας αυτή τη χρονιά θα είναι το άγχος και η νευρικότητα. Μην αφήνετε λοιπόν τη γερή σας κράση να αντιδρά με διάφορα ψυχοσωματικά περιστατικά.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αποφασίστε τις αλλαγές που χρειάζονται για να καλύψετε πιο ουσιαστικά τις προσωπικές ανάγκες και να λειτουργήσει σωστά η σχέση που σας αφορά. Μην είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες, αλλά προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή από την αδιακρισία τρίτων και μην αφήνετε ένα ερωτικό σας μυστικό να διαρρεύσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η χρονιά αυτή σας βρίσκει ενισχυμένους, με την προϋπόθεση όμως ότι τακτοποιείτε μέχρι το τέλος του χειμώνα τα υπάρχοντα προβλήματα. Να είστε σίγουροι πως για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί συχνά να τολμάτε μικρές ριζικές επαναστάσεις ενάντια στις καθιερωμένες καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη βιάζεστε να ανοιχτείτε πριν βελτιωθούν αρκετά τα εισοδήματά σας, κυρίως όμως επιμεληθείτε τα περιουσιακά σας συμφέροντα.

Υδροχόος: Χωρίς φόβο αλλά με πάθος
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Μερικές δυσκολίες ακόμα σταδιακά θα υποχωρήσουν. Ο Κρόνος στο Λέοντα μέχρι το τέλος Αυγούστου θα διατηρήσει τις δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Κι όμως, το 2007 θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Δηλαδή επαγγελματικές, αισθηματικές και φιλικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν και όσες δεν εξελίσσονται να τερματιστούν. Φροντίστε την υγεία σας ιδιαίτερα όσοι υποφέρετε από κυκλοφορικά προβλήματα ή έχετε ενοχλήσεις με τα αρθριτικά σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με το παρελθόν. Κάτι καλό όμως προκειμένου να αντικαταστήσει ένα κενό θα έχει κάποιο τίμημα, είτε θυσιάζοντας τον εγωισμό σας ή της εν μέρει αλλαγής του τρόπου ζωής σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Διαφαίνονται αλλαγές στον ορίζοντα. Φέτος θα φροντίσετε τα καθήκοντά σας, αλλά θα αγγίξετε πιο εύκολα ό,τι σας αφορά πολύ και σας ενθουσιάζει. Γίνεστε πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί, κάτι που θα φανεί και στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους εργαζόμενους. Αρκετοί μάλιστα θα ξεκινήσετε δουλειές ή επεκτάσεις στην εργασία σας που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στις επιδιώξεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα πράγματα παραμένουν αμφίρροπα και έκτακτες δαπάνες θα προκύψουν κυρίως την άνοιξη. Παρόλο που τα έσοδά σας προβλέπεται ότι θα αυξηθούν φέτος, αυτό ίσως να μη φανεί, γιατί συχνά η αντίστοιχη αύξηση στα έξοδά σας θα είναι μεγαλύτερη.

Ιχθύες: Κρίση, περνάω κρίση
ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ: Καινούργιες αλήθειες και εξελίξεις. Η καριέρα και η προσωπική σας ζωή θα επηρεαστούν περισσότερο. Ίσως κληθείτε να αξιοποιήσετε τα μέσα και τα εφόδια που αποκομίσατε στο παρελθόν. Η ταλαιπωρία δεν θα λείψει, αλλά είναι στο χέρι σας η χρονιά να αποδειχτεί κερδοφόρα και επαγγελματικά επιτυχής. Τέλος, φροντίστε την υγεία σας. Χρειάζεστε μεγάλες δόσεις ηρεμίας, καλού ύπνου και σωστής διατροφής.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Πρόκειται για έναν τομέα που θα σας δώσει αρκετές χαρές, αλλά μετά το καλοκαίρι θα σας δοκιμάσει κιόλας. Φροντίστε ο συναισθηματισμός σας να λειτουργεί ομαλά και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε λάθος δρόμους από επιείκεια ή περιέργεια. Μια σχέση σας θα δοκιμαστεί αργά ή γρήγορα, ενώ αρκετοί θα φτάσετε σε έναν αναπόφευκτο χωρισμό. Θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις που θα συμβεί το αντίθετο. Δηλαδή, αρκετοί από εσάς θα κάνετε ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας υπερασπίζοντας σκοπούς, δικά σας προτερήματα και ενδιαφέροντες συνεταιρισμούς και συνεργασίες που έχετε συνάψει. Στα νέα βήματα που θα κάνετε μην ξεχνάτε να δοκιμάζετε πάντα προηγουμένως το έδαφος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσον αφορά τα οικονομικά σας, υπάρχουν ακόμα δυσκολίες, ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες. Ελέγχετε τα έξοδά σας και μην αφήνετε οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες να αυξάνουν τις δαπάνες σας.