Περιπετειώδες ταξίδι

29.12.2006

στη Ρουμανία

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία και μια περιπέτεια

που θα θυμάται για πάντα έζησε

αυτές τις μέρες ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Οδημοφιλής τραγουδιστής, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία φέτος στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, είχε προγραμματίσει για τις ημέρες που είχε ρεπό στο «Fix» να ταξιδέψει στη Ρουμανία και μαζί με το δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο να κάνουν εκεί γυρίσματα για μια εορταστική εκπομπή, όπου θα παρουσίαζε τα τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά «Βήμα Βήμα».

Όλα ήταν πολύ καλά προγραμματισμένα, αλλά λίγη ώρα πριν περάσουν από το check in ανακάλυψε ότι το διαβατήριό του είχε λήξει. Τότε έπιασε πανικός τους ανθρώπους της δισκογραφικής του εταιρείας, καθώς η εορταστική εκπομπή θα τιναζόταν στον αέρα. Ευτυχώς όμως, κινητοποιήθηκαν οι πάντες, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και το πρόβλημα λύθηκε σύντομα.

Αφού έφτασε τελικά στη Ρουμανία ο νεαρός τραγουδιστής, πού να το φανταζόταν ότι εκεί θα τον περίμενε κι άλλη περιπέτεια. Ο τραγουδιστής δεν το πίστευε ότι επικρατούσε χιονιάς και η θερμοκρασία άγγιζε τους 0 βαθμούς Κελσίου. Είχε πάρει βέβαια μαζί του ζεστά ρούχα, αλλά το γύρισμα απαιτούσε πιο ελαφρύ, σικ ντύσιμο, λόγω των εορτών. Τρέμοντας στη σκέψη ότι θα μπορούσε να γυρίσει στην Αθήνα κρυωμένος, έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αλλαγή στο σενάριο. Πράγματι, ο τραγουδιστής προστατεύτηκε τελικά από το πολύ κρύο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μπορεί να του επιφύλασσε πολλά απρόοπτα αυτό το ταξίδι στη Ρουμανία, αλλά από την άλλη πέρασε και αρκετές όμορφες στιγμές στα παραμυθένια κάστρα και τις τοποθεσίες, όπου έγιναν τα γυρίσματα. Γι αυτό άλλωστε ο ίδιος επιστρέφοντας στην Ελλάδα ομολόγησε σε φίλους και γνωστούς ότι ήταν από τις ωραιότερες περιπέτειες της ζωής του.