Ο Πόπωτας συναντά τις «παρθένες» του

05.01.2007
Υστερα από ένα σύντομο τηλεοπτικό διάλειμμα ο σύγχρονος Μίδας της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει δριμύτερος με ένα κωμικό σίριαλ-υπερπαραγωγή, που αναμένεται να διεκδικήσει την πρωτιά της ζώνης prime time για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Με όπλα του το σαρδόνιο χιούμορ και την καυστική του πένα εισβάλλει σε ένα παρθεναγωγείο του 1930 σε μια υπερπαραγωγή που θα κοστίσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η προσωπική ευχή του Χάρη για μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες φαίνεται ότι έπιασε κι ο εξαιρετικά δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, που όλο αυτό το διάστημα απείχε από την TV, φαίνεται πως αποδείχθηκε προς όφελος του Χάρη μιας και έχει ήδη στα σκαριά το «διπλό» του τηλεοπτικό «χτύπημα». Μαζί με την επί πολλών ετών συνεργάτιδά του Άννα Χατζησοφιά φαίνεται ότι «χτύπησαν» φλέβα χρυσού μιας και ετοιμάζουν όχι ένα, αλλά δύο ευφάνταστα σενάρια.

Η πρώτη εμφάνιση του Χάρη για το 2007 θα γίνει περίπου στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου και θα έχει τη μορφή τηλεταινίας. Τα γυρίσματα, απ ό,τι μαθαίνουμε, θα ξεκινήσουν αρχές Φεβρουαρίου στο Γαλαξίδι και η αλήθεια είναι ότι το κανάλι επενδύει πάρα πολλά στην επιτυχία του εν λόγω project. H τηλεταινία, που θα έχει χαρακτήρα κομεντί, ήδη είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες δουλειές του τηλεοπτικού 2007. Πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος, με τη συμμετοχή πολλών και καταξιωμένων ηθοποιών, μεταξύ άλλων και της Μπέτυς Λιβανού. Πού είναι το ενδιαφέρον της ιστορίας; Μα φυσικά στο ότι ο Χάρης βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της πεθεράς του!

Εκείνο όμως που θα προκαλέσει και σίγουρα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι το νέο σίριαλ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2007. Η νέα σειρά που ακόμη οι τελευταίες της λεπτομέρειες είναι άγνωστες και για τον ίδιο το δημιουργό θα είναι από τις ακριβότερες παραγωγές για το κανάλι του Αμαρουσίου, μαζί με την ήδη προγραμματισμένη προβολή του θρυλικού «Γιούγκερμαν». Θα μας ταξιδέψει στη συντηρητική κλειστή κοινωνία μιας κωμόπολης της δεκαετίας του 1930 και, όπως φαίνεται, η υπόθεση θα εκτυλίσσεται σε ένα παρθεναγωγείο στο οποίο ο ηθοποιός θα έχει τη διευθυντική θέση. Το καστ των ηθοποιών που μένει ως επτασφράγιστο μυστικό από την πλευρά του καναλιού δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά σίγουρα θα πρόκειται για μια πλειάδα ανερχόμενων κοριτσιών που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της τηλεόρασης. Φυσικά δεν θα λείπουν και τα γνωστά ονόματα-κράχτες.