Η συνεργασία της χρονιάς

05.01.2007
Κρατάει χρόνια η «κολόνια» της μεταξύ τους γνωριμίας. Και ο λόγος για δύο από τα ισχυρότερα «χαρτιά» του μεγάλου καναλιού, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Οι δυο «πρωταγωνιστές» της τηλεοπτικής μας πραγματικότητας γνωρίστηκαν όταν ακόμη ο Γρηγόρης έκανε τα πρώτα του βήματα σε κανάλι της συμπρωτεύουσας ως άγνωστος συμπαρουσιαστής πρωινής εκπομπής. Σε μία από τις εκπομπές του «πρωτάρη» τότε Γρηγόρη είχε πάει καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης ως ανερχόμενος ηθοποιός. Γιατί όμως τώρα νιώθει την ανάγκη να πει «ευχαριστώ» στον Γρηγόρη;

Στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή του «Όμορφου κόσμου» ο δημιουργός του «Παρά πέντε» επεφύλασσε στον Γρηγόρη και μια έκπληξη. Ένα βίντεο με στιγμιότυπα από εκείνη την εκπομπή που πρωτογνωρίστηκαν οι δυο τους. Ο Γρηγόρης ενθουσιάστηκε με το βίντεο, αν και δεν έκρυψε ότι δεν μπορεί να μη νιώθει πολλή αμηχανία, αφού έβλεπε τον εαυτό του στο παρελθόν κυριολεκτικά «μεταμορφωμένο»!

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Γιώργου λένε ότι ο ίδιος θεωρεί την πρώτη τους συνύπαρξη «γουρλίδικη», ενώ νιώθει απίστευτο χρέος στον Γρηγόρη. Και απ ό,τι φαίνεται, δεν περιορίστηκε στο βίντεο ενθύμιο από την παλιά εποχή, αλλά ετοίμασε και μια δεύτερη έκπληξη καθώς του πρότεινε έναν ακόμη καθοριστικό ρόλο στα αμέσως επόμενα επεισόδια της σειράς που έχει σπάσει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη σεζόν είδαμε το «καλό παιδί» της ελληνικής τηλεόρασης να κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά υποδυόμενος τον εαυτό του.

Τώρα, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες που μόνο το ΛΟΙΠΟΝ αποκαλύπτει, ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να παίξει για μια ακόμη φορά ως «γκεστ σταρ» σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη.