Σε ερωτικό τρίο η Κάμερον Ντίαζ!

21.07.2009
Στην κορυφή λαμπερού ερωτικού τριγώνου βρίσκεται η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), αφού εθεάθη σε τρυφερό τετ-α-τετ με δύο αστέρες του Χόλιγουντ μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Στην κορυφή λαμπερού ερωτικού τριγώνου βρίσκεται η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), αφού εθεάθη σε τρυφερό τετ-α-τετ με δύο αστέρες του Χόλιγουντ μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Και οι δυο τους έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί της στη μεγάλη οθόνη, αλλά τώρα ο καθένας τους διεκδικεί τον αποκλειστικό πρώτο ρόλο στην καρδιά της. Ο ένας είναι ο Τζουντ Λο (Jude Law) και ο άλλος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio).

Την τελευταία εβδομάδα, η Κάμερον τους έδωσε ραντεβού σε διαφορετικές μέρες, αλλά στο ίδιο μοδάτο κλαμπ, Μπουζί (Boujis) στην περιοχή του Σάουθ Κένσιγκτον στο Λονδίνο, όπου και στις δύο περιπτώσεις παρέμεινε με τον καθένα μέχρι τις μικρές πρωινές ώρες.

Στο ραντεβού με τον Λο, η γοητευτική ηθοποιός βγήκε από την μπροστινή πόρτα, ενώ ο συνοδός της το έσκασε από πίσω για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Όμως τις προηγούμενες μέρες η Ντίαζ συναντήθηκε πολλές φορές κρυφά με τον 34χρονο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον οποίο εντοπίστηκε σε διάφορα σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με μία πηγή: "Ο Λίο ψάχνεται μετά τον χωρισμό του με τη Μπαρ Ραφαέλι με την οποία ήταν πολύ καιρό ζευγάρι κι η Κάμερον δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον γι' αυτόν, τώρα που εκείνος βρίσκεται στην πόλη για γυρίσματα. Μάλιστα, μετά τις κρυφές συναντήσεις τους, τον ακολούθησε δύο φορές στο διαμέρισμά του στο Νάιτσμπριτζ. Αστειευόμενοι με φίλους, έλεγαν ότι έπαιζαν σκάκι μαζί.

Από την άλλη, ο Τζουντ και η Κάμερον έχουν γίνει στενοί φίλοι από τα γυρίσματα του "The Holiday", πριν από λίγα χρόνια. Τώρα όμως που είναι και οι δύο ελεύθεροι, τα πράγματα έχουν αλλάξει μεταξύ τους. Ο Τζουντ τη φλερτάρει κι εκείνη ανταποκρίνεται".

Ο 36χρονος Τζουντ τραβάει τις γυναίκες σαν μαγνήτης και συνήθως έχει επιτυχία με όποια βάλει στο μάτι, όπως με τη Σιένα Μίλερ και τη νταντά. Κι απ' ότι φάνηκε στην έξοδό τους στο Μπουζί, στην περίπτωση της Κάμερον έχει βάλει τα δυνατά του για να την κατακτήσει.

Βέβαια, η επίσης 36χρονη Ντίαζ δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση για σοβαρή σχέση, αφού μοιάζει μάλλον ασταθής με τους άντρες. Πρόσφατα χώρισε με τον βρετανό πρώην οικοδόμο και μοντέλο, Πολ Σκούλφορ με τον οποίο έβγαινε από τον Ιούνιο του 2008, ενώ οι σχέσεις της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τον Ματ Ντίλον και τον Τζάρετ Λέτο είχαν κρατήσει λιγότερο από δυο χρόνια η κάθε μία. Κι αυτά χωρίς να μετρήσουμε το σύντομο φλερτ της με τον Άνταμ Λεβάιν, τον τραγουδιστή των "Maroon 5".