Δεν αλλάζει τίποτα

19.07.2010
Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται πως είναι στον ΑΝΤ1, και έτσι η κριτική επιτροπή του «X-Factor 3» παραμένει ως έχει.

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται πως είναι στον ΑΝΤ1, και έτσι η κριτική επιτροπή του «X-Factor 3» παραμένει ως έχει. Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Λεβέντης και Κατερίνα Γκαγκάκη έχουν βάλει ήδη τις υπογραφές τους, ενώ τις επόμενες ημέρες το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Μουρατίδη, καθώς οι συζητήσεις που είχε με το κανάλι του Αμαρουσίου είχαν τελικά αίσιο τέλος.

Στην παρουσίαση του talent show εκτός απροόπτου παραμένει ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής δέχθηκε τη μικρή μείωση αποδοχών που του πρότειναν, και έτσι θα είναι ο οικοδεσπότης και στον τρίτο κύκλο του «Χ-Factor».

Ωστόσο, θα έχουμε νέες παρουσίες στο backstage. Ήδη με το κανάλι συμφώνησε η νεαρή παρουσιάστρια του MAD Λυδία Παπαϊωάννου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί και το όνομα του παρτενέρ της στο green room, με επικρατέστερους υποψήφιους τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο.