Πώς έχασε 18 κιλά η Νία Βαρντάλος;

05.05.2009
Η ελληνικής καταγωγής Νία Βαρντάλος (Nia Vardalos) εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ "Τριμπέκα" (Tribeca) εντυπωσιακά αδυνατισμένη.

Εντυπωσιακά αδυνατισμένη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ Τραϊμπέκα (Tribeca Film Festival) η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σεναριογράφος Νία Βαρντάλος (Nia Vardalos).

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας "Γάμος αλά Ελληνικά " κατάφερε να χάσει 18 κιλά με δίαιτα, γυμναστική και σκληρές θυσίες.

"Τα χάλασα με το τυρί", αποκάλυψε η ίδια στους δημοσιογράφους: "Το τυρί με καλούσε συνέχεια και προσπαθούσε να με πείσει να συναντηθούμε σε φτηνά μοτέλ. Κατάφερα όμως να του αντισταθώ και να μείνω μακριά του", συμπλήρωσε χαριτολογώντας.

Βέβαια, η Νία δεν πήρε διαζύγιο μόνο από το τυρί για να χάσει τα περιττά κιλά: "Απέκλεισα από το διαιτολόγιο μου άλλα πενήντα πράγματα. Όμως, το τυρί ήταν αυτό που μου άλλαξε την ζωή".

Η Βαρντάλος, που χαρακτηρίζει το αδυνάτισμα της "τρελό πράγμα", πήρε μέρος στο Φεστιβάλ με την καινούργια της κωμωδίας "Ερωτας αλά Eλληνικά" (My Life in Ruins) με συμπρωταγωνιστή τον δικό μας, Αλέξη Γεωργούλη στο ρόλο του οδηγού ενός τουριστικού λεωφορείου. Η ταινία που εξιστορεί τις περιπέτειες μιας απελπισμένης ελληνοαμερικανίδας ξεναγού που προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον για τα μνημεία ενός τουριστικού γκρουπ, αλλά στην πορεία βρίσκει τον έρωτα και τη χαρά της ζωής, θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στο τέλος του μήνα.