Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στηρίζει τον άντρα της Σίντι Κρόφορντ

05.05.2009
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), Ραντ Γκέρμπερ (Rande Gerber) στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης για την οποία κατηγορείται.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), Ραντ Γκέρμπερ (Rande Gerber) στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης για την οποία κατηγορείται.

Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υπερασπιστεί τον εξίσου γοητευτικό Γκέρμπερ, που έχει μηνυθεί από δύο γυναίκες υπαλλήλους του ότι απολύθηκαν από το εστιατόριο του, επειδή δεν υπέκυψαν στις σεξουαλικές απαιτήσεις του.

Ο 47χρονος Γκέρμπερ χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ως "ασύστολα ψεύδη" και δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του: "Ο κύριος Κλούνεϊ και ο κύριος Γκέρμπερ θα περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους, για να αποδείξουν ότι οι κατηγορίες κατά του κυρίου Γκέρμπερ είναι ψευδής".

Μια από τις γυναίκες ισχυρίζεται ότι ο Γκέρμπερ προσπάθησε να τη φιλήσει τρεις φορές μέσα σε μία νύχτα και να βάλει το χέρι του κάτω από το φόρεμα της κατά τη διάρκεια της βάρδιας της στο "Hard Rock Hotel" πέρυσι.

"Ήμουν με τον Ράντ όλο το βράδυ, μαζί με πολλούς άλλους", δήλωσε ο 48χρονος Κλούνεϊ στο αμερικάνικο περιοδικό "Us Weekly": "Όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Αυτό το περιστατικό δεν συνέβη".

Οι γυναίκες κατηγορούν το πρώην αφεντικό τους για "ακατανόμαστες βλάβες". Ο εκπρόσωπος του Γκέρμπερ τόνισε ότι " οι ισχυρισμοί τους ερευνήθηκαν και δεν έχουν καμία βάση αλήθειας. Η αγωγή αυτή δεν έχει καμία υπόσταση".

Ο Γκέρμπερ που διαθέτει την επιτυχημένη αλυσίδα μπαρ και εστιατορίων "Midnight Oil", είναι παντρεμένος με την Σίντι Κρόφορντ εδώ και 11 χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Το ζευγάρι κάνει στενή παρέα με τον Κλούνεϊ και συχνά κάνουν διακοπές όλοι μαζί, με το κότερο του ηθοποιού.

Η Κρόφορντ στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) και έχει ποζάρει γυμνή για το "Playboy". "Η Σίντι κατάφερε να αλλάξει το πρότυπο της "σέξι αμερικανίδας" από την κλασική ξανθιά με γαλανά μάτια, σε μελαχρινή με μυαλό, γοητεία και επαγγελματισμό", έχει δηλώσει για την μούσα του ο σχεδιαστής μόδας, Mάικλ Κορς (Michael Kors).