Άντρες σφάζονται στο στήθος της Πάρις

30.04.2009
Το μαύρο μίνι φόρεμα με το ανοιχτό ντεκολτέ ήταν μια σίγουρη επιλογή για την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) που δεν χάνει ευκαιρία να τραβήξει την προσοχή σε κάθε έξοδό της.

Το μαύρο μίνι φόρεμα με το ανοιχτό ντεκολτέ ήταν μια σίγουρη επιλογή για την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) που δεν χάνει ευκαιρία να τραβήξει την προσοχή σε κάθε έξοδό της.

Μόνο που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε, αφού ένας από τους θαμώνες του κλαμπ όπου διασκέδαζε με τον αγαπημένο της, ηθοποιό, Νταγκ Ράιντxαρτ (Doug Reindhart) τόλμησε να της "βάλει χέρι".

Καθώς έμπαινε στο "H Club" του Λος Άντζελες, συνοδευμένη από τον 23χρονο φίλο της ένιωσε κάποιον άντρα να της πιάνει το στήθος. Αμέσως, ο Ράιντχαρτ παρενέβει για να προστατεύσει την τιμή της καλής του με αποτέλεσμα έναν τρικούβερτο καυγά.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή στην εφημερίδα "The Mail": "Ο Νταγκ έσπρωξε μακριά τον άντρα που τόλμησε να απλώσει χέρι στην κοπέλα του, όμως ένας φίλος του δράστη του ανταπέδωσε, πετώντας του στο κεφάλι ένα μπουκάλι μπύρα. Ένας άλλος από την παρέα του Νταγκ έκανε κεφαλοκλείδωμα σ' αυτόν με την μπύρα κι ο Νταγκ τον πλησίασε κι άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Τότε ο δράστης μπήκε κι αυτός στη σκηνή χτυπώντας τον Νταγκ και τον φίλο του. Σ' αυτό το σημείο παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού πετώντας τους όλους έξω".

Όμως, η διάθεση της Πάρις δεν επηρεάστηκε από τον καυγά που προκάλεσε η προκλητική εμφάνιση της. Την επόμενη μέρα οι φωτογράφοι την εντόπισαν να ψωνίζει μαζί με την αδερφή της, κρατώντας μια τεράστια Chewy Vuitton τσάντα, ενώ το ίδιο βράδι δειπνούσε με τον "φύλακα άγγελο της" και τους φίλους τους σε δημοφιλές εστιατόριο.

Άλλωστε, πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η Πάρις έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού η σχέση της με τον Νταγκ φαίνεται να εξελίσσεται σοβαρά. Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα, οι δυο τους εθεάθησαν να ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες.