Χωρίζει και ο Σον Πεν!

30.04.2009
Επιδημία διαζυγίων έχει πέσει στο Χόλιγουντ αφού μετά τον Μέλ Γκίσμπσον, χωρίζει και ο Σον Πεν (Sean Peen) μετά από 13χρόνια γάμου.

Επιδημία διαζυγίων έχει πέσει στο Χόλιγουντ αφού μετά τον Μέλ Γκίσμπσον, χωρίζει και ο Σον Πεν (Sean Peen) μετά από 13χρόνια γάμου.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιόςμε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εναντίον της συζύγου του Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright), την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο της επαρχίας Μαρίν, της Καλιφόρνια.

O 48χρονος Πεν ζητάει την νόμιμη κηδεμονία των παιδιών του, της 18χρονης Ντίλαν και του 15χρονου Χόπερ, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει διατροφή στην γυναίκα του.

Τα χαρτιά δείχνουν ότι το ζευγάρι χώρισε στις 23 Απριλίου κι αυτή είναι η δεύτερη φορά.

Ο Πεν και η 43χρονη ηθοποιός Ράιτ είχαν υποβάλει αίτηση διαζυγίου για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2007 αλλά, μετά από τέσσερις μήνες χωριστά, σταμάτησαν τη διαδικασία και προσπάθησαν να τα ξαναβρούν.

Στο διάστημα που βρίσκονταν σε διάσταση, ο Πεν έβγαινε με το μοντέλο τσέχικης καταγωγής, Πέτρα Νέμκοβα (Petra Nemkova), πρώην αγαπημένη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η εντύπωση ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά μεταξύ τους είχε δημιουργηθεί ήδη από την τελετή απονομής των Όσκαρ, όταν ο Σον Πεν ξέχασε να αναφέρει τη γυναίκα του, στην ευχαριστήρια ομιλία του για το βραβείο Α' αντρικού ρόλου στην ερμηνεία του Χάρβεϊ Μιλ στην ομώνυμη ταινία (Milk). "Εκείνη ξέρει", δικαιολογήθηκε στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα: "Δεν υπήρχε αρκετός χρόνος".

Όμως ένα μήνα αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο δημοφιλής ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με την Νάταλι Πόρτμαν, κάτι που διαψεύστηκε απ' τον ίδιο.

Ο Σον και η Ρόμπιν ήταν μαζί από τις αρχές του '90, μετά το διαζύγιο εκείνου από την Μαντόνα το 1989. Παντρεύτηκαν το 1996. Ήταν και για τους δύο η δεύτερη φορά. "Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα περνάς καλά", είχε δηλώσει ο Πεν το 1997 συμπληρώνοντας: "Πάντα αγαπούσα την Ρόμπιν".