Η Ελένη θα παντρέψει τον Τσιμιτσέλη;

28.04.2009
Είναι υπέρ των σταθερών σχέσεων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το αποδεικνύει περίτρανα με τον τρόπο της ζωής του αλλά και με τις επιλογές του. Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη χρονιά να τον δούμε να ντύνεται γαμπρός.

ΑΠΟ ΤΟΝ  ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Είναι υπέρ των σταθερών σχέσεων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το αποδεικνύει περίτρανα με τον τρόπο της ζωής του αλλά και με τις επιλογές του. Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη χρονιά να τον δούμε να ντύνεται γαμπρός. Zουν τις καλύτερες στιγμές του έρωτά τους ο ένοικος της «Πολυκατοικίας» Γιάννης Τσιμιτσέλης και η αγαπημένη του Ευαγγελία Τσιορλίδα. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου δυόμισι χρόνια τώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν σχέδια για το κοινό μέλλον τους.

Αυτά τα σχέδιά τους, μάλιστα, βρίσκουν σύμφωνη και την Ελένη Μενεγάκη, αφού η συνεργάτιδά της της έχει μιλήσει ανοιχτά για την ευτυχισμένη σχέση που έχει με τον ηθοποιό. Θα μου πείτε, βέβαια, μα χρειάζονται την έγκριση της Ελένης τα παιδιά για να είναι μαζί; Και βέβαια, αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια, πέρα από καλή φίλη του ζευγαριού, έχει εκφράσει και την επιθυμία να γίνει κουμπάρα τους, όταν με το καλό πάρουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης.

Για του λόγου το αληθές, ήδη η Ελένη αποκαλεί τον Γιάννη «κουμπαρούλη», ενώ κι εκείνος τη φωνάζει «κουμπάρα», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να... επισημοποιήσουν την απόφασή τους να κουμπαριάσουν. Και για πότε ο γάμος; Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή τόσο ο Γιάννης όσο και η Ευαγγελία έχουν πολύ εξαντλητικό πρόγραμμα και τρέχουν με τα επαγγελματικά τους, οπότε δεν έχουν αρκετό χρόνο για την προετοιμασία. Με την πρώτη ευκαιρία, όμως, σκοπεύουν να χορέψουν και το χορό του Ησαΐα, με την ωραία Ελένη να τους αλλάζει τα στέφανα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ