Παύλος Χαϊκάλης: Έπαθε λουμπάγκο

19.03.2009
Όσα φέρνει μια στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Εντελώς ξαφνικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η παράσταση «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί» στο Θέατρο «Αλίκη» ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του Παύλου Χαϊκάλη.

Όσα φέρνει μια στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Εντελώς ξαφνικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η παράσταση «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί» στο Θέατρο «Αλίκη» ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του Παύλου Χαϊκάλη. Μια απότομη κίνηση του δημοφιλούς ηθοποιού στάθηκε αρκετή για να τον πιάσει οξύς πόνος στη μέση, που κατέληξε σε λουμπάγκο! Στο πaείς και τον μετέφεραν στο σπίτι του, όπου, όπως του συνέστησε ο γιατρός, πρέπει να παραμείνει κλινήρης, προκειμένου να αναρρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΛΙΝΑ ΜΑΡΙΛΗ: Έχασε τον πατέρα της
Δύσκολες ώρες περνάει η Λίνα Μαρίλη. Η νικήτρια του «TV stars, παρουσιάστε» έχασε πριν από λίγες μέρες τον πατέρα της Δρόσο στα 51 του χρόνια από έμφραγμα. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ώσπου ήρθε το μοιραίο. Η νεαρή σταρ αγαπούσε υπερβολικά τον πατέρα της, γι’ αυτό δήλωσε πως θα διαθέσει ένα μέρος των χρημάτων που παίρνει από το συμβόλαιό της στη μνήμη του για φιλανθρωπίες.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Πρόεδρος στην Καλαμάτα
Ο διεθνής επιθετικός Νίκος Λυμπερόπουλος θέλει να βοηθήσει την ιστορική ομάδα της πατρίδας του. Το σωματείο, που έχει το προσωνύμιο «Μαύρη Θύελλα», είναι ένας μεγάλος στόχος του αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα. Το πλέον πιθανό σενάριο του να βρεθεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον στη θέση του προέδρου της ομάδας φαντάζει ιδανικό για πολλούς στην Πελοπόννησο. Αρκετοί, όπως λένε, θα ήθελαν να ξαναγυρίσει και ως παίκτης, αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον δύσκολο, μιας και αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι το 2010!

ΝΙΝΟ - ΜΑΡΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΑ: Αγαπημένα αδέρφια
Είναι δύο από τα πιο αγαπημένα αδέρφια της ελληνικής σόουμπιζ. Ο λόγος για τον Νίνο και την αδερφή του Μαρία Ξυπολυτά. Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο κλαμπ «Taj Mahal», όπου διασκέδαζαν παρέα. Η Μαρία εργάζεται ως δημοσιογράφος, ενώ συχνά τα βράδια βρίσκεται στο καμαρίνι του αδερφού της, για να τον βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται. Αλλά και ο νεαρός τραγουδιστής δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στη Μαρία και πάντα προσπαθεί να μην της χαλάει χατίρι.