Ποια απειλεί το Νίκο Καρβέλα;

06.03.2009
Τον ύπνο του θα χάσει ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης, μόλις μάθει ότι νεαρή τραγουδίστρια βγάζει στο «σφυρί» προσωπικές τους φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την ίδια, όταν είχαν δεσμό πριν από λίγα χρόνια!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τον ύπνο του θα χάσει ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης, μόλις μάθει ότι νεαρή τραγουδίστρια βγάζει στο «σφυρί» προσωπικές τους φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την ίδια, όταν είχαν δεσμό πριν από λίγα χρόνια! Αυτόν τον τρόπο διάλεξε για να πάρει την εκδίκησή της νεαρή τραγουδίστρια, επειδή ο μουσικοσυνθέτης, σύμφωνα με τα όσα εκείνη υποστηρίζει, της έταζε να της γράψει έναν ολοκληρωμένο δίσκο (σ.σ.: πάντα σύμφωνα με την ίδια), κάνοντας έτσι το όνειρό της πραγματικότητα. Κάτι που τελικά εκείνος δεν πραγματοποίησε, με αποτέλεσμα τα νεύρα της να χτυπήσουν «κόκκινο»!

Ο χρόνος περνούσε κι εκείνος δεν της είχε γράψει ούτε στίχο, όπως αρχικά της είχε υποσχεθεί. Σε όλη τη διάρκεια της γνωριμίας τους ωστόσο έμεναν στα σπίτια του, εντός και εκτός Ελλάδας, όπως ισχυρίζεται στο φιλικό της περιβάλλον η νεαρή. Η εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια, πάντως, φρόντιζε όλο αυτό το διάστημα των επαφών τους να απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο διάφορες προσωπικές τους στιγμές. Ένα υλικό που βρίσκεται ακόμη στα χέρια της και μάλιστα το τελευταίο διάστημα προσπαθεί απεγνωσμένα να το βγάλει στη δημοσιότητα, κάτι που, αν τελικά γίνει, θα θίξει το γνωστό μουσικοσυνθέτη. Κι αυτό γιατί, όπως λέγεται, πρόκειται για πολύ προσωπικές φωτογραφίες του.

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα ισχυρίζεται ότι είχε αρκετό καιρό σχέση με τον Νίκο Καρβέλα και ότι εκείνος την ξεγέλασε, αφού της έταζε λαμπρή καριέρα, αλλά τελικά βρήκε άλλη γυναίκα, την ερωτεύτηκε παράφορα και έφτιαξε τη ζωή του χωρίς να πραγματοποιήσει καμία από τις υποσχέσεις του.

Φυσικά, αυτό ήταν κάτι που δεν του συγχώρεσε ποτέ η νεαρή τραγουδίστρια, όπως αποδεικνύεται από τις επαφές που έχει κάνει με γνωστά έντυπα και τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να μοσχοπουλήσει το υλικό που έχει στην κατοχή της. Όχι 1.000, ούτε 2.000 ευρώ, αλλά 10.000 ευρώ είναι το ποσό που ζητούν για να δώσουν τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα! Και λέμε «ζητούν», αφού η νεαρή δεν κινείται μόνη της, αλλά με το νέο της αγαπημένο, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να βγάλουν χρήματα μοσχοπουλώντας το υλικό που έχουν στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο αγαπημένος της κοπέλας δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα βόρεια προάστια των Αθηνών και έχει μεγάλο πάθος με το χρήμα! Συνεπώς, προσπαθεί με το αζημίωτο φυσικά! να βρει αγοραστές. Μέχρι σήμερα όμως τα έχουν βρει σκούρα, αφού το ποσό είναι υπέρογκο για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ παράλληλα κανένα σοβαρό περιοδικό ή σοβαρή εκπομπή δεν θα παρουσίαζε τέτοιο υλικό. Όσο για το μουσικοσυνθέτη, δυστυχώς ούτε φαντάζεται τι παίζεται τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του, είτε είχε πραγματικά δεσμό με τη νεαρή τραγουδίστρια είτε είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας της! Τέλος, να αναφέρουμε πως η πρόταση για να αποκτήσουμε το παραπάνω υλικό έγινε και σ' εμάς, αλλά ήταν κάτι που δεν μας ενδιέφερε και, φυσικά, δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να διαπραγματευτούμε!