Παντρεύεται ο Γιάννης Βαρδής;

03.02.2009
«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι». Έτοιμος να κάνει το πιο μεγάλο βήμα της ζωής του είναι ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα παντρευτεί το καλοκαίρι την αγαπημένη του
«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι». Έτοιμος να κάνει το πιο μεγάλο βήμα της ζωής του είναι ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα παντρευτεί το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα. Είναι αλήθεια, ότι ο γιος του Αντώνη Βαρδή στην αρχή είχε ένα άγχος και μπόλικες αμφιβολίες στην επιθυμία της καλής του να παντρευτούν.

Μάλιστα, λέγεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε για ένα διάστημα. Αλλά, όπως συμβαίνει σε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις, ο έρωτας τους ήταν μεγάλος και οι δυο τους δεν μπορούσαν να ζήσουν χωριστά. Έτσι, με την επανασύνδεση τους έπεσε η πρόταση γάμου από τον Γιάννη και η καλή του δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Αθήνα κα το ζευγάρι έχει κιόλας ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Ο, δε, Βαρδής είναι ενθουσιασμένος που θα παντρέψει τον γιο του, ενώ συμπαθεί τα μάλα και τη μέλλουσα νύφη του.