Η Τζέσικα Σίμπσον εκτόπισε τον Ομπάμα.

03.02.2009
Πριν από δύο εβδομάδες κανείς δεν ήταν πιο δημοφιλής από τον Πρόεδρο Ομπάμα, αλλά χρειάστηκε μόνο το ψηλοκάβαλο τζην και στενό φανελάκι που φόρεσε η Τζέσικα Σίμπσον για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, και να εκτοπίσει ακόμη και τον πρόεδρο από το εξώφυλλο δημοφιλούς περιοδικού διασημοτήτων.

Πριν από δύο εβδομάδες κανείς δεν ήταν πιο δημοφιλής από τον Μπάρακ Ομπάμα, αλλά χρειάστηκε μόνο ένα ψηλοκάβαλο τζην και το στενό φανελάκι που φόρεσε η Τζέσικα Σίμπσον για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, και να εκτοπίσει ακόμη και τον πρόεδρο της Αμερικής από το εξώφυλλο δημοφιλούς περιοδικού διασημοτήτων.

Εβδομαδιαίο αμερικάνικο περιοδικό που είχε προγραμματίσει για εξώφυλλο μια φωτογράφιση της οικογένειας Ομπάμα, αντικατέστησε την τελευταία στιγμή την "πρώτη οικογένεια" με ένα θέμα που αφορούσε τα παραπανίσια κιλά με τα οποία εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον.

Ο Ομπάμα όμως, το αντιμετώπισε χιουμοριστικά: "Ναι με πλήγωσε", αστειεύτηκε με τον δημοσιογράφο του NBC, Ματ Λόουερ, στην διάρκεια συνέντευξης που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά από μεγάλο αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.

"Σας αντικατέστησε η Τζέσικα Σίμπσον!" σχολίασε περιπαικτικά ο Λόουερ στον Πρόεδρο. " ...Που τελευταία δίνει μάχη με τα κιλά", πρόσθεσε ο Ομπάμα διαβάζοντας το τίτλο του εξωφύλλου και συμπλήρωσε με παράπονο: "Καλά λοιπόν!".

Για την ιστορία, αξίζει να πούμε ότι η υπόθεση των κιλών της Σίμπσον έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στις διασημότητες του Χόλιγουντ που παίρνουν θέση για το θέμα, κυρίως υπέρ της Τσέσικα. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της τραγουδίστριας, είναι η αδελφή της, Άσλεϊ, η κοσμική καλλονή Κιμ Καρντασιάν, η Χάιντι Κλουμ, αλλά και ο πρώην σύζυγός της 28χρονης τραγουδίστριας, παρουσιαστής Νικ Λάτσεϊ: "Ελπίζω να είναι ευτυχισμένη, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις της. Της εύχομαι τα καλύτερα".