Η Φάρα Φόουσετ νίκησε τον καρκίνο.

04.02.2009
Η Φάρα Φόουσετ φαίνεται να κερδίζει την πολύχρονη μάχη της με τον καρκίνο. Ο στενός της φίλος Γκρέγκ Νέβιους μίλησε αποκλειστικά στο "Access Hollywood" λέγοντας ότι η ηθοποιός είναι τώρα "πολύ καλά".

Η Φάρα Φόουσετ φαίνεται να κερδίζει την πολύχρονη μάχη της με τον καρκίνο. Ο στενός φίλος και εκπρόσωπός της, Γκρεγκ Νέβιους μίλησε αποκλειστικά στο "Access Hollywood" λέγοντας ότι η ηθοποιός "είναι τώρα πολύ καλά".

Η Φώσετ ανακάλυψε το Σεπτέμβριο του 2006, ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου, έκανε εγχείρηση αφαίρεσης και ακολούθησε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Για ένα διάστημα φαινόταν να έχει απαλλαγεί από την νόσο, αλλά την άνοιξη του 2007, ο καρκίνος επέστρεψε χτυπώντας την στο συκώτι αυτή τη φορά. Εκείνη, αποφάσισε όμως να μην το "βάλει κάτω "και να το παλέψει!

Ο ξανθός πρώην "Αγγελος του Τσάρλι", πήγε στην Γερμανία για να υποβληθεί σε μια πρωτοπορειακή αντικαρκινική θεραπεία και γύρισε υγιής πριν από έξι μήνες.

Ο φίλος της, διευκρίνισε ότι η δημοφιλής ηθοποιός δεν κάνει πια χημειοθεραπεία αλλά δέχεται αγωγή για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού της.

Εξαιτίας της υποτροποής, η Φόουσετ αναγκάστηκε να καθυστερήσει τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της "A Wing and a Prayer" που είχε προγραμματιστεί να βγεί στον αέρα την περασμένη Δευτέρα, 2/2, που ήταν τα 62α γενέθλια της.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός, που στα τέλη της δεκαετίας του '70, αποτελούσε σύμβολο του σεξ και πρότυπο ομορφιάς, ειδικά χάρη στο χτένισμα της, γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της, ηθοποιό Ράιαν Ο΄Νηλ και τον 24χρονο γιό της. Ο Ο΄Νηλ έχει σταθεί "βράχος" δίπλα της στη μάχη που έδωσε με το καρκίνο αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς με την ατίθαση συμπεριφορά του γιού τους Ρέντμοντ.