Η Αντζελίνα ψηφίζει Μπραντ δαγκωτό!

04.02.2009
Ενώ γνωστό περιοδικό παρουσιάζει φωτογραφίες από το παιδικό της άλμπουμ, η Ανζελίνα Τζολί δηλώνει ότι πηγαίνει σινεμά μόνο για βλέπει τον Μπραντ.

Ενώ γνωστό περιοδικό παρουσιάζει φωτογραφίες από το παιδικό της άλμπουμ, η Ανζελίνα Τζολί δηλώνει ότι πηγαίνει σινεμά μόνο για βλέπει τον Μπραντ.

H υποψήφια για Όσκαρ ερμηνείας στην ταινία "Ανταλλαγή", βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι δημοσιογράφοι της ζητούν να εκφράσει τα συναισθήματα πριν την μεγάλη βραδιά της απονομής και τα περιοδικά ανατρέχουν στο παρελθόν τους.

To "People" δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφίες από τότε που η Αντζελίνα ήταν 23 μηνών, και η μητέρα της Μαρσελίν Μπερντάν (που πέθανε το 2007) αποτελούσε πρότυπο γι΄ αυτό που είναι τώρα.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1977, στα 4ά γενέθλια του αδερφού της Τζέιμς Χέβεν, η Αντζελίνα φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά της Γιόν Βόιτ ενώ η μητέρα της -που είναι φτυστή η Τζολί σήμερα- κρατάει τον αδερφό της.

"Ηταν ένα μωράκι γεμάτο ενέργεια, δύσκολα καθόταν ήσυχη. Εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο παρασκήνιο", αποκαλύπτει ο φωτογράφος της οικογένειας Τσάρλς Ηστμαν: "Αλλωστε ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει η Αντζελίνα Τζολί;".

Όσο για τα Όσκαρ, η Αντζελίνα δεν κρύβει την προτιμήσεις της: "Ψηφίζω Μπραντ. Θέλω ο 'Μπέντζαμιν Μπάτον' να τα καταφέρει", δηλώνει με καμάρι η 33χρονη ηθοποιός για τον 45χρονο σύντροφο της, αδιαφορώντας για τη δική της υποψηφιότητα. "Δεν μου αρέσει ο κινηματογράφος και σπάνια βλέπω ταινίες. Ο μόνος λόγος που πηγαίνω σινεμά είναι για να βλέπω τον Μπραντ στη μεγάλη οθόνη", αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη στο ΝΒC.

Ενώ για άλλη μια φορά εξέφρασε την επιθυμία να "αποσυρθεί από την ηθοποιία" και να αφιερωθεί στην οικογένεια και τα παιδιά της: "Πρώτα απ' όλα είναι παιδιά και το να είμαι η γυναίκα του Μπραντ. Ύστερα, αυτό που θέλω είναι να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου για τον κόσμο, να μορφωθώ για να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο όσο είμαι ζωντανή"! Οσο για την καριέρα της; Αυτή "Ερχεται... τι να πω; Τέταρτη;", ομολόγησε στην ίδια συνέντευξη.