Τομ Κρουζ: ο βασιλιάς της γκάφας!

04.02.2009
Ο Τόμ Κρούζ προσγειώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Βραζιλία μαζί με την γυναίκα του Κέϊτ Χόλμς και την κόρη του Σούρι.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της νέας ταινίας του, "Valkyrie", που έχει θέμα την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ, ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε το Σάββατο στη Βραζιλία, μαζί με την γυναίκα του, Κέιτι Χόλμς και την κόρη τους, Σούρι.

Κι ενώ οι φωτογραφίες της οικογένειας έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, ξεσηκώνοντας ποικιλία θετικών και αρνητικών σχολίων για τον ίδιο και την Κέιτι Χολμς, ο δημοφιλής ηθοποιός κινδύνευσε να τα τινάξει όλα στον αέρα στην συνάντηση του με τους βραζιλιάνους δημοσιογράφους.

Η συνέντευξη τύπου που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, στην αρχή έμοιαζε με συγκέντρωση του "φαν κλάμπ" του ηθοποιού. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δημοσιογράφους, του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί.

Εκείνος, δέχτηκε να του κάνει το χατήρι κι έτσι άνοιξε και την όρεξη των υπολοίπων που άρχισαν να προσπαθούν να τον προσεγγίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν η εκδήλωση να εκτραπεί εντελώς και να χρειαστεί η επέμβαση των σεκιούριτι για να επαναφέρουν την τάξη και να αρχίσουν οι κανονικές ερωτήσεις.

Τότε όμως οι γκάφες του 46χρονου ηθοποιού συνεχίστηκαν, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάποιο πρόβλημα στο να ξεχωρίζει τις κουλτούρες των διαφορετικών χωρών: ενώ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους με ένα "γκράτσιας", δηλ. "ευχαριστώ" στα Ισπανικά, αντί για "ομπριγκάντο" που είναι στα Πορτογαλλικά, στη συνέχεια μπέρδεψε και τους χορούς, λέγοντας ότι απολαμβάνει το τανγκό -που είναι ο παραδοσιακός χορός της γειτονικής Αργεντινής- αντί της Σάμπα που λατρεύουν οι Βραζιλιάνοι.

Βέβαια, ο σταρ του "Τοπ Γκαν" έχει και μια δικαιολογία παραπάνω για την αφηρημάδα του, αφού τις τελευταίες εβδομάδες έχει παρακολουθήσει τις πρεμιέρες της ταινίας του στο Λονδίνο, το Βερολίνο, την Μόσχα, το Λος Αντζελες, την Νέα Υόρκη, το Τόκυο, την Σεούλ και την Μαδρίτη!