Η Μπρίτνεϊ "καίει" τους πρώην

02.02.2009
Οι δικηγόροι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς , κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην μάνατζερ της Σαμ Λούφι και του πρώην συντρόφου της Αντναν Χάλιμπ.

Οι δικηγόροι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς , κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην μάνατζερ της Σαμ Λούφι και του πρώην συντρόφου της Αντναν Χάλιμπ.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, που συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι, ζήτησε από το δικαστήριο να "την προστατεύσει από τον Σαμ και τον Αντνάν" γιατί τους φοβάται.

Η Σπίαρς ελπίζει ότι ο Λούφι, που ήταν μάνατζερ της από το 2007 μέχρι τις αρχές του 2008, και ο παπαράτσι και πρώην εραστή της, Χαλίμπ με τον οποίο έβγαινε για περίπου τρεις μήνες, θα πάνε φυλακή.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα τεκμήρια που παρουσίασε στο δικαστήριο η δημοφιλής τραγουδίστρια, ο πρώην μάνατζερ και ο παπαράτσι προσπαθούσαν να ελέγξουν την ζωή της.

Και οι δύο μπήκαν στη ζωή της όταν εκείνη βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν διασύροντας την στο Τύπο. Η Μπρίντεϊ, τους θεωρεί δηλαδή, υπεύθυνους για την "κατηφόρα" που πήρε η καριέρα της και η προσωπική της ζωή.

Αλλά και τελευταίο διάστημα, που έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει χαμένη τη λάμψη αλλά και την ηρεμία στην οικογένεια της, τα δύο αυτά συγκεκριμένα πρόσωπα συνεχίζουν να την ενοχλούν.

Τα ντοκουμέντα δείχνουν ότι ο Λούφι προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Μπρίτνεϊ μέσω της κομμώτριας της και ενός από τους δικηγόρους του πατέρα της. Ο Λούφι μάλιστα κατηγορείται ότι στέλνει "ανώνυμα, ενοχλητικά, και απειλητικά" μηνύματα στον Τζέιμι (τον πατέρα της Μπρίτνεϊ).

Ενοχλήσεις δέχεται και από τον πρώην εραστή της, που κατά καιρούς την " εκβιάζει και ζητάει χρήματα απειλώντας ότι θα δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες αλλά και βίντεο από ερωτικές τους συναιρέσεις".

Η Μπρίτνει είναι φανερό ότι έχει πλέον ανακάμψει και δεν διστάζει να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για να απαλλαγεί από τα κακά του παρελθόντος της. Μάλιστα, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε το τελευταίο της άλμπουμ, έγινε πλατινένιο, ενώ η ίδια ετοιμάζεται για περιοδεία για την προώθησή του.

Η εκδίκαση της υπόθεση έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου.