Ρουβάς και Λούκας μαζί στην Γιουροβίζιον;

02.02.2009
Τρεις μέρες έχουν περάσει από τον τελικό του X factor και οι προτάσεις για το μεγάλο νικητή, Λούκας Γιώρκα πέφτουν βροχή. Πέρα από τις γνωστές, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής
Τρεις μέρες έχουν περάσει από τον τελικό του X factor και οι προτάσεις για το μεγάλο νικητή, Λούκας Γιώρκα πέφτουν βροχή. Πέρα από τις γνωστές, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής, κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί και μία άλλη φήμη για επαγγελματική συνεργασία του νεαρού Κύπριου.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Πρωινή Μελέτη» ο Λούκας το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασε από το μέγαρο της ΕΡΤ μαζί με τον Sakis Ρουβά και συζήτησαν την περίπτωση να εμφανισθεί στο πλευρό του Sakis στην Γιουροβίζιον. Και μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, που σημαίνει ότι τον Μάιο στην Μόσχα, ο Λούκας θα συνοδεύσει τον Ρουβά στα φωνητικά.

Μάλιστα, θα είναι και ο μόνος τραγουδιστής που θα κάνει φωνητικά στο «είδωλο». Αν η παραπάνω είδηση ισχύει, τότε μιλάμε για μία μοναδική ευκαιρία για τον 22χρονο τραγουδιστή, διότι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο στα πρώτα βήματα της καριέρας σου να έχεις τη στήριξη του Ρουβά. Και όπως έδειξε ο Sakis μέσα στο X Factor ξεχώρισε κάποιους από τους συμμετέχοντες και χωρίς κανένα κόμπλεξ και φόβο, είναι διατεθειμένος να τους βοηθήσει. Λέτε η αρχή να γίνει με τον Λούκας; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε!