Ποια θα πάρει το δαχτυλίδι της Ανιστον;

02.02.2009
Ενώ τα προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν την Άνιστον να ντύνεται νυφούλα μέσα στον μήνα, οι τελευταίες πληροφορίες που διέρευσαν στο διαδύκτιο, βάζουν πολλά ερωτηματικά σ' αυτή την εξέλιξη.

Ενώ τα προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν την Άνιστον να ντύνεται νυφούλα, οι τελευταίες πληροφορίες που διέρευσαν στο διαδύκτιο, βάζουν πολλά ερωτηματικά σ' αυτή την εξέλιξη.

Απ' τη μια μεριά, ο σύντροφος της Τζον Μάγιερ διατυμπανίζει στην προσωπική του σελίδα σε site κοινωνικών επαφών, ότι αγόρασε ήδη το απαραίτητο διαμάντι, αλλά δεν διευκρινίζει για ποια το προορίζει:

"Σήμερα, διάλεξα το μονόπετρο με το οποίο θα κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου" γράφει ο 31χρονος μουσικός, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μοιραστεί την χαρά του με τους θαυμαστές του.

Από την άλλη πλευρά, εδώ και λίγες μέρες ο Μάγιερ έχει εντοπιστεί να βγαίνει ρομαντικά ραντεβού με νεαρή ξανθιά και γοητευτική ύπαρξη σε μεξικάνικο εστιατόριο της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο ερμηνευτής του "Gravity" είναι σίγουρο ότι κάνει νερά: "Η συνάντηση ήταν σαφώς ερωτική. Κάποια στιγμή εκείνος άλλαξε πλευρά στο τραπέζι για κάτσει πιο κοντά της και στο τέλος της έδωσε ένα παθιασμένο μακρόσυρτο φιλί. Είναι η έκτη φορά που εμφανίζονται μαζί εδώ".

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι Άνιστον-Μάγιερ, ή και "Μάνιφερ" -όπως τους αποκαλούν χαϊδευτικά κάποιοι δημοσιογράφοι σε αντιδιαστολή με τους Μπραντζελίνα- κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την σχέση του.

Σε πρώτη ανάγνωση, ο Τζον συμμορφώθηκε με την απαίτηση της Τζένιφερ, να προσέχει όταν ανοίγει το στόμα του στους δημοσιογράφους για τα προσωπικά τους, αφού εκείνη του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, να επανορθώσει όταν πέρσι έκανε το λάθος να μιλήσει στα μίντια για το χωρισμό τους.

Σε δεύτερη ανάγνωση όμως, αν αληθεύουν τα τελευταία νέα, οι πιθανότητες για τον Μάγιερ να κάνει πρόταση γάμου στην Τζένιφερ στις 11 Φεβρουαρίου, την ημέρα των 40 γενεθλίων της απομακρύνονται σημαντικά.