Η Μαντόνα κερδίζει την επίμελεια.

02.02.2009
Η Μαντόνα κερδίζει την επιμέλεια των γιών της Ρόκο και Ντέιβιντ Μπάντα. Σύμφωνα με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου οι γιοί της μπορούν να μείνουν μαζί της στην Νέα Υόρκη.

Η ζυγαριά στην υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών φαίνεται να κλίνει υπέρ της Μαντόνα, αφού σύμφωνα με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου, οι γιοί της Ρόκο και Ντέιβιντ Μπάντα, μπορούν να μείνουν μαζί της στην Νέα Υόρκη.

Το δημοφιλές ζευγάρι που πήρε διαζύγιο το Νοέμβριο, ζούσαν τα τελευταία οκτώ χρόνια τους γάμου της στο πατρικό σπίτι του Γκάι, στην Αγγλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας, η οριστική απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών θα βγει μέσα σε 14 μέρες.

"Σύντομα όλα θα έχουν τακτοποιηθεί", αποκάλυψε δημοσιογράφος που παρακολουθεί στενά τις διαπραγματεύσεις. "Εχει σημειωθεί πρόοδος. Ο Γκάι, φαίνεται να υποχωρεί για το καλό των γιών του. Επιθυμία και των δύο είναι να λυθούν οι διαφορές τους όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα προς χάρη των παιδιών".

Οι δικηγόροι της Μαντόνα υποστήριξαν ότι ο 8χρονος Ρόκο και ο υιοθετημένος 3χρονος Ντέιβιντ Μπάντα, δεν πρέπει να αποχωριστούν την 12χρονη αδερφή τους Λούρδη που απέκτησε η τραγουδίστρια από την σχέση της με τον γυμναστή Κάρλος Λεόν.

Η εφημερίδα "Standard" τονίζει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Ρόκο και ο Ντέιβιντ θα μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Νέα Υόρκης, αλλά θα πηγαίνουν σχολείο στην Αμερική.

Ο σκηνοθέτης Ρίτσι θα αναλάβει τα παιδιά το διάστημα που η Μαντόνα θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία σε Αγγλία και Ευρώπη όπως ανακοίνωσε πρόσφατα.

Ο Ρίτσι μπορεί να αποδέχτηκε "μοιρολατρικά" την απόφαση αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα χάσει την επαφή με τους γιούς του. "Δεν έχει σημασία πού μένουν, γιατί η ψυχή τους βρίσκεται στην Αγγλία", τόνισε φίλος του σκηνοθέτη.