Η Σπίαρς θα γράψει την αυτοβιογραφία της;

30.01.2009
Έτοιμη να γράψει τη αυτοβιογραφία της είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία τώρα που αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της (επαγγελματικά και προσωπικά), θέλει πρώτα να κλείσει τους λογαριασμούς του παρελθόντος
Έτοιμη να γράψει τη αυτοβιογραφία της είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία τώρα που αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της (επαγγελματικά και προσωπικά), θέλει πρώτα να κλείσει τους λογαριασμούς του παρελθόντος. Και μάλλον η αυτοβιογραφία είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξορκίσει τα κακά που της είχαν συμβεί, τα τελευταία τρία χρόνια κυρίως.

Λέγεται ότι μεγάλος εκδοτικός οίκος (το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει) πρότεινε στην Μπρίτνεϊ έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων δολαρίων να γράψει η ίδια τα απομνημονεύματα της. Και η 27χρονη τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε με το που άκουσε την πρόταση. Μάλιστα, η ίδια σκέφτεται το βιβλίο να αναφέρεται κυρίως στα τελευταία ταραχώδη χρόνια, όπου η ίδια μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές και κέντρα αποτοξίνωσης.

Εννοείται ότι ο γάμος και το διαζύγιο της με τον Κέβιν Φέντερλεϊν θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο, καθώς και η περιπέτεια της με την επιμέλεια των παιδιών, αλλά και την επιτήρηση της ίδιας από τον πατέρα της. Η Σπίαρς θα αναφερθεί στα έξαλλα γλέντια που έκανε, στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, στο ξύρισμα του κεφαλιού της (που σόκαρε πολύ κόσμο τότε) καθώς και στην καριέρα της που είχε πάρει την κάτω βόλτα και δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης. Στο σημείο αυτό, θα αναφερθεί και σε εκείνους που πήγαν να εκμεταλλευτούν τις δύσκολες στιγμές της για δικό τους όφελος. Βέβαια, δεν είναι ακόμη σίγουρο, αφού οι δυο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει στην τελική συμφωνία, αλλά η Σπίαρς είπαμε ότι είναι πολύ θετική, να καταθέσει η ίδια την αλήθεια της.