"Εγδυσαν" την Ειμι Γουάινχαουζ.

30.01.2009
Θύμα κλοπής έπεσε η Ειμι Γουάινχαουζ. Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι της, και την "έγδυσαν" ενώ εκείνη κάνει ακόμη διακοπές στην Καραιβική.

Θύμα κλοπής έπεσε η Ειμι Γουάινχαουζ. Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι της, και την "έγδυσαν" ενώ εκείνη, κάνει ακόμη διακοπές στην Καραιβική.

 Οι διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της τραγουδίστριας στο Camden του Νότιου Λονδίνου και το έσκασαν με μια τηλεόραση πλάσματος, πέντε κιθάρες και εξοπλισμό ηχογράφησης αξίας 15.000 λιρών.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της Ειμι όταν χτύπησε ο συναγερμός στις 4 τα ξημερώματα, ενώ οι γείτονες είδαν δύο άντρες να κινούνται ύποπτα στην περιοχή.

Μέχρι βέβαια να επέμβουν οι αστυνομικοί οι κλέφτες είχαν προλάβει να γίνουν "καπνός" μαζί με τα κλοπιμαία.

Η 23χρονη Ειμι έχει βρεί καταφύγιο στο νησάκι Σάντα Λουσία, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Αναμένεται να επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα πρέπει να μπει στο στούντιο για την ηχογραφήσει του τρίτου άλμπουμ της.

Όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα, "στενοχωρήθηκε περισσότερο για τις κιθάρες που είχαν γι΄αυτήν συναισθηματική αξία" αποκάλυψε κολλητός της φίλος.

 "Τώρα θα πρέπει να φροντίσει να αντικαταστήσει αυτά που της έκλεψαν" ενώ από την αστυνομία δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις.