Ο Θεοφάνους θα γράψει για τον Λούκα;

29.01.2009
Θεωρείται ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί του X Factor και πριν ακόμη τελειώσει το παιγνίδι, οι προτάσεις για συνεργασία έχουν ξεκινήσει να πέφτουν βροχή. Ο λόγος για τον Λούκα Γιώρκα,
Θεωρείται ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί του X Factor και πριν ακόμη τελειώσει το παιγνίδι, οι προτάσεις για συνεργασία έχουν ξεκινήσει να πέφτουν βροχή. Ο λόγος για τον Λούκα Γιώρκα, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στο παιγνίδι με τη φωνή και το ωραίο παρουσιαστικό του. Εξάλλου, ο νεαρός Κύπριος είναι από τις λίγες περιπτώσεις τραγουδιστών, που διαθέτουν το «πακέτο»!

Έτσι, δεν είναι τυχαίο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή πολλών. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες γράφτηκε ότι μετά το τέλος του X Factor ο Λούκας θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος θα τού γράψει το πρώτο του cd. Άλλωστε, ο Κύπριος συνθέτης σε κάθε live εκφράζει το θαυμασμό του προς τον Λούκας και πόσο τον εκτιμά ως καλλιτέχνη.

Επίσης, γράφτηκε ότι ο 20χρονος τον επόμενο χειμώνα θα συνεργαστεί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία είναι «μούσα» του Θεοφάνους. Αν αυτό μπορούμε να το συνδέσουμε με κάποιο τρόπο. Αν και το σενάριο αυτό, είναι πιο δύσκολο, διότι μέχρι του χρόνου... ζήσε Μάη μου! .