Τα "Κόκκινα Χαλιά" στο πλευρό της Βίσση;

29.01.2009
Όπως όλα δείχνουν η μεγάλη επιστροφή της Άννας Βίσση στην αθηναϊκή νύχτα θα γίνει όχι τον Φεβρουάριο, αλλά τον Απρίλιο. Και κυρίως, όχι στο «Αθηνών Αρένα», αλλά στην παραλιακή και δη στο «Θάλασσα».
Όπως όλα δείχνουν η μεγάλη επιστροφή της Άννας Βίσση στην αθηναϊκή νύχτα θα γίνει όχι τον Φεβρουάριο, αλλά τον Απρίλιο. Και κυρίως, όχι στο «Αθηνών Αρένα», αλλά στην παραλιακή και δη στο «Θάλασσα». Μάλιστα, το εν λόγω μαγαζί θα ανακαινισθεί πλήρως, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της «Απόλυτης», αλλά και για να χωρέσει το show που σχεδιάσει να κάνει.

Η Βίσση, αν και βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, όπου ετοιμάζει εκεί τις χορογραφίες της, δε σημαίνει ότι δεν ασχολείται και με τις λεπτομέρειες που αφορούν την επιστροφή της. Η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί γι ακόμη μία φορά με νέα άτομα γι αυτό και οι συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο. Και κάπου εδώ ακούγονται διάφορα ονόματα νέων συνεργατών, που είναι υποψήφια για συνεργασία με την «Απόλυτη».

Ανάμεσά τους είναι και το γκρουπ του X Factor, «Κόκκινα Χαλιά», αφού ακούγεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Βίσση και είναι ένα βήμα πριν την μεγάλη συμφωνία. Βέβαια, τις συζητήσεις δεν τις κάνουν οι ίδιοι, αλλά - όπως λέγεται - τις κάνει ο μάνατζερ τους στο παιγνίδι, Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος είναι καλός φίλος της Βίσση.

Βέβαια, ο Κύπριος συνθέτης στο προηγούμενο Live του X factor αναφέρθηκε στο θέμα, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει, λέγοντας ότι είναι νωρίς ακόμη και το παιγνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Πάντως, η είδηση της συνεργασίας δεν εξέπληξε, αφού η Βίσση στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με παίκτες μουσικού reality, το Νίνο αλλά και τις τότε Hi 5. Γιατί να μην το επαναλάβει με τα «Κόκκινα Χαλιά»;