Baby boom στη σόουμπιζ

26.01.2009
Ετσι ξαφνικά... η ελληνική σόουμπιζ γέμισε μωρά! Η μία μετά την άλλη οι Ελληνίδες σταρ γίνονται μητέρες και αφήνοντας κατά μέρος τη φιλοσοφία ότι καριέρα και μητρότητα δεν συνδυάζονται

Από τη ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Ετσι ξαφνικά... η ελληνική σόουμπιζ γέμισε μωρά! Η μία μετά την άλλη οι Ελληνίδες σταρ γίνονται μητέρες και αφήνοντας κατά μέρος τη φιλοσοφία ότι καριέρα και μητρότητα δεν συνδυάζονται, υποκύπτουν στην απόλυτη γυναικεία επιθυμία. Αν ρίξουμε μια ματιά στην... ατζέντα του πελαργού, θα διαπιστώσουμε ότι και το 2009 θα επισκεφθεί αρκετές μελλοντικές celebrity μανούλες. Στη δεκαετία του 80 το να αποκτήσει μια σταρ μωρό συνεπαγόταν την απόλυτη καλλιτεχνική καταστροφή της! Η μόδα της εποχής πρόσταζε όλα τα sex symbols και τα εφηβικά ινδάλματα γυναίκες και άντρες όχι απλώς να μην είναι γονείς, αλλά ούτε καν παντρεμένοι. Ήταν μια μόδα που, παρά το πολύ υψηλό τίμημα, την ακολούθησαν πιστά πολλοί καλλιτέχνες, επιλέγοντας στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια το λαμπερό μεν αφόρητα μοναχικό δε δρόμο της καριέρας. Στην εποχή μας όποιος σταρ σέβεται τον εαυτό του και θέλει να τραβήξει τα φώτα επάνω του κάνει οικογένεια και παιδιά. Πολλά παιδιά, όσα περισσότερα μπορεί! Ακολουθήσαμε τα δρομολόγια που έχει κάνει ο πελαργός τον τελευταίο χρόνο χτυπώντας πολλά επώνυμα κουδούνια! Θα αναφερθούμε στις πιο φρέσκες μανούλες και σε εκείνες που αυτή τη στιγμή είνα έγκυες και μέσα στο 2009 θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Εκανε ποδαρικό: Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο διάσημο μωρό του 2009, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του Θάνου Πετρέλη. Ναι, ναι, ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, με την πολύ αγαπημένη του Σοφία να του χαρίζει τη δεύτερη κόρη. Και το μέγα ερώτημα ποιο είναι; Μα, βρε Θάνο μας, με τρεις γυναίκες στο σπίτι πώς θα τα βγάλεις πέρα;

Η γοητεία της μητρότητας: Κάτι που είναι λίγο προληπτική, κάτι που είναι πολύ προσεκτική, αρχικά η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα την εγκυμοσύνη της και τα κατάφερε. Όμως, στη συνέχεια όλοι το μάθαμε, αφού η κοιλίτσα της άρχισε να φουσκώνει και τα μαρτύρησε όλα! Η Τζίνα ετοιμάζεται να γίνει μαμά και δεν βλέπει την ώρα για τη μεγάλη στιγμή που θα φιλήσει για πρώτη φορά το μωράκι της.

Μια καλή εγκυμοσύνη: Σαν την κολόνια που κρατάει χρόνια, έτσι συμβαίνει και με τον έρωτα της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη. Κι ενώ όλοι περιμέναμε να ακούσουμε την είδηση για το πότε οι δύο ηθοποιοί θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά ακούσαμε ότι μάλλον θα γίνουν πρώτα τα βαφτίσια. Η Αγγελική, αν και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, εξακολουθεί να παίζει κανονικά κάθε βράδυ στο θέατρο, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχει ήδη αποφασίσει ότι θα βρίσκεται στη σκηνή μέχρι τη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο η κορούλα της!

Εν αναμονή του γιου: Γρήγορα γρήγορα απέκτησε ξανά φουσκωμένη κοιλίτσα και η Κρίστι Τσολακάκη. Η σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου μέσα σε δύο χρόνια περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους, κάνοντας το γνωστό δημοσιογράφο να πετάει στον έβδομο ουρανό, αφού ανέκαθεν ανήκε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον υπέρηχο που έκανε η Κρίστι, και το τρίτο παιδί του γνωστού άνκορμαν θα είναι αγόρι και θα έρθει στον κόσμο περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πάντως, δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες μέχρι να έρθει και η κόρη.

Ερχεται ο... μπασκετμπολίστας: Εντατική προπόνηση για μανούλα έχει ξεκινήσει και η Νίκη Κάρτσωνα. Ενάμιση μόλις χρόνο μετά το γάμο της με τον Νίκο Χατζή ετοιμάζεται κι αυτή να ζήσει το ευτυχέστερο γεγονός της ζωής της. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μπήκε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες μπορεί να έχει έρθει στον κόσμο ακόμα ένας ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, μιας και το μωράκι που περιμένει πώς και πώς το ζευγάρι είναι αγοράκι.

Σύντομα στο μαιευτήριο: Τέλος, μανούλα μέσα στο 2009 θα γίνει και η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός ήθελε ανέκαθεν να γίνει μανούλα και δεν βλέπει την ώρα για το πότε θα λάβει τέλος όλη αυτή η περίοδος της αναμονής, για να κρατήσει επιτέλους στα χέρια της το κοριτσάκι της. Τις τελευταίες μέρες δεν τη βλέπουμε στο πρωινό του Mega, καθώς έχει ήδη αποχωρήσει για να γεννήσει, μιας και σε λίγες μέρες ο κόσμος της θα γίνει ακόμη πιο όμορφος, όταν θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.

ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ
Το 2008 ήταν για αυτές η τυχερή τους χρονιά, αφού πραγματοποίησαν το όνειρο της μητρότητας. Περισσότερες από 10 επώνυμες κυρίες νανουρίζουν ήδη τα μωράκια τους.

Ο γιος τής πήρε τα μυαλά: «Μες στην καλή χαρά», όμως, είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν το κρύβει καθόλου! Εκείνη την εποχή βρισκόταν ακόμη στον «Όμορφο κόσμο» ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι ενώ όλα κυλούσαν ρολόι, κάποιες ύποπτες αδιαθεσίες άρχισαν να εμφανίζονται. Σύντομα αποδείχτηκε πως εκείνη και ο Θοδωρής Μαραντίνης πολύ σύντομα θα γίνονταν γονείς. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που πέρυσι η Σίσσυ αποχώρησε άρον άρον από το πρωινάδικο του Mega και περιορίστηκε μόνο σε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις.

Η δεύτερη κόρη: Πριν προλάβει καλά καλά η Κιμ Κίλιαν να κρατήσει στην αγκαλιά της την πρώτη κορούλα της, τη Σιένα, που απέκτησε μετά το θυελλώδη έρωτα που της χτύπησε την πόρτα όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η γλυκιά δημοσιογράφος μέσα σε χρόνο-ρεκόρ διαπίστωσε πως περίμενε και τη δεύτερη κόρη, η οποία, όπως λέει και ο Μάκης, τον έχει τρελάνει με τα νάζια της!

Ξαφνικά... μητέρα: Έτσι ξαφνικά ερωτεύθηκε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και άλλαξε όλη η ζωή της. Τι ήταν η μοίρα να τη φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Φάνη Μουρατίδη για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς του Mega; Ο έρωτάς τους όχι μόνο ήταν κεραυνοβόλος, αλλά είχε και συνταξιδιώτη έναν κούκλο γιο, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Από την TV στο μαιευτήριο: Στα τηλεοπτικά πλατό γεννήθηκε ακόμα ένας έρωτας που έφτασε κι αυτός μέχρι και το μαιευτήριο. Αναφέρομαι στον έρωτα του Θανάση Ευθυμιάδη και της Άννας Δημητρίεβιτς. Ο δύο νεαροί ηθοποιοί κεραυνοβολήθηκαν όταν ο Μανούσος Μανουσάκης τους ένωσε τυχαία για τις ανάγκες της δραματικής σειράς «Για την Άννα» που γύριζε για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Αρχικά προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, φευ! Έγινε γνωστός σε χρόνο-ρεκόρ και ακόμα γρηγορότερα άρχισε η κοιλίτσα της Άννας να φουσκώνει. Πλέον είναι δύο τρισευτυχισμένοι γονείς μιας πανέμορφης κορούλας.

Ζει το όνειρο: Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα πριν από λίγους μήνες για την Έλλη Κοκκίνου, που έχει εξελιχθεί σε απίστευτη χαζομαμά, ενώ φροντίζει η ίδια να ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί του, αφού, όπως λέει σε φίλους και συγγενείς της, δεν θέλει να χάσει ούτε μια στιγμή του γιου της.

Ιδια η Κάτια: Αυτό έχει δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς όταν τον ρώτησαν σε ποιον από τους δύο μοιάζει η κόρη που απέκτησε από την Κάτια Ζυγούλη. Ο τραγουδιστής έχει ξετρελαθεί με τη νεογέννητη κορούλα τους και δεν το κρύβει. Όσο για την Κάτια Ζυγούλη, δεν φεύγει λεπτό από το προσκεφάλι της και έχει «μεταμορφωθεί» στην καλύτερη μαμά του κόσμου. Η ευτυχία του ζευγαριού έχει ολοκληρωθεί πλέον και οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν γονείς και για δεύτερη φορά το συντομότερο.

Sexy mother: Αυτό το μωρό της χτύπησε τόσο απρογραμμάτιστα την πόρτα... Ωστόσο, ούτε την προβλημάτισε ούτε της προκάλεσε πανικό, αντίθετα μάλιστα τη βρήκε τόσο έτοιμη να το δεχτεί λες και το περίμενε χρόνια. Ίσως βέβαια να ήταν κι έτσι. Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, η οποία αν και βρισκόταν στην αρχή της καριέρας της και όλοι είχαμε αρχίσει να ασχολούμαστε με αυτό το καστανό, φλογερό κορίτσι, εκείνη αποφάσισε να πατήσει το «pause» και να φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, κάνοντας μπαμπά τον επίσης νέο, ωραίο και ανερχόμενο Γιάννη Αϊβάζη.

Μια κούκλα για τη Γωγώ: Βέβαια, στις πιο πρόσφατες μαμάδες ανήκει και η εθνική μας Γωγώ! Ποια Γωγώ; Μα η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία χωρίς καλά καλά να το περιμένει και να έχει φανταστεί πως αυτή την εποχή ένα μωράκι ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή της, άνοιξε πανευτυχής την πόρτα στον πελαργό.

Η Γωγώ μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα κρατάνε εδώ και μόλις λίγες εβδομάδες την κουκλάρα τους στην αγκαλιά τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σαν παραμύθι: Σούπερ χαζομπαμπάς και σούπερ χαζομαμά είναι και ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος με την Ελμίνα Κοπελούζου. Ο Κώστας και η Ελμίνα λίγες μόνο εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο που έκαναν στο Μονακό έμαθαν και τα ευχάριστα. Τι άλλο από το ότι θα γίνουν γονείς. Το γνωστό ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο τους έχει αλλάξει τη ζωή και έχει κάνει και τους δύο να εξαφανιστούν από προσώπου... κοσμικής γης!

Αλλαξε τη ζωή της: Μαμά όμως έγινε και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Η γνωστή θεατρολόγος λίγους μήνες μετά το γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη έμεινε έγκυος και λίγους μήνες πριν εκπνεύσει το 2008 έγινε πανευτυχής μητέρα. Η μητρότητα ταιριάζει στη Μαριλένα και με το παραπάνω και η ίδια δηλώνει πλέον ξετρελαμένη με τον Κωνσταντίνο junior!