Επιστροφή στην πίστα για Ηλιάδη!

27.01.2009
Η ζωή συνεχίζεται... Αυτό λέγεται πως επαναλαμβάνει στους δικούς της ανθρώπους η Αγγελική Ηλιάδη από το πατρικό σπίτι του πρόωρα χαμένου συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη στην Καβάλα.

Η ζωή συνεχίζεται... Αυτό λέγεται πως επαναλαμβάνει στους δικούς της ανθρώπους η Αγγελική Ηλιάδη από το πατρικό σπίτι του πρόωρα χαμένου συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη στην Καβάλα. Άλλωστε, και οι συγγενείς του την προτρέπουν να πάρει κουράγιο και να αντικρίσει με αισιοδοξία το μέλλον. Η γνωστή τραγουδίστρια με τη βοήθεια των γονιών του Λαζαρίδη αλλά και τη συμπαράσταση της αδερφής του Σοφίας ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και προσπαθεί να πάρει κουράγιο και δύναμη. Και μάλιστα τα έχει ήδη καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ανέφερε στην οικογένειά της την πρόθεση να επιστρέψει στις αθηναϊκές πίστες λίγο πριν ή λίγο μετά τον Απρίλιο πιθανώς μετά το Πάσχα. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν πως ήδη έχει έρθει σε επαφές με δύο επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, συζητώντας την ένταξή της σε μεγάλο σχήμα. Χωρίς βέβαια όρους και προϋποθέσεις, καθώς η Αγγελική θα επιστρέψει στο τραγούδι μόλις νιώθει απόλυτα έτοιμη και δυνατή. Όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε αγαπημένα της πρόσωπα, το κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, καθώς επαναλαμβάνει συχνά ότι δεν έχει να φροντίσει μόνο τον εαυτό της, αλλά και το μικρό της γιο, τον Χαράλαμπο, που ουσιαστικά είναι το πρόσωπο που της θυμίζει καθημερινά το σύντροφό της.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η ολοκληρωμένη δουλειά της τραγουδίστριας από τη δισκογραφική της εταιρεία, συνέχεια του CD single που λανσαρίστηκε λίγο πριν από το μοιραίο συμβάν. Οι άνθρωποι της Heaven από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στην Αγγελική Ηλιάδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι πρώτοι που την έκαναν να σκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής της στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Την απόφασή της να επιστρέψει στο τραγούδι στηρίζει και η γιαγιά της, η Καίτη Γκρέι, αφού αν και η ίδια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη ζωή της, ωστόσο ποτέ δεν εγκατέλειψε οριστικά τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει την επανεμφάνισή της δεν θα είναι οι «Μούσες». Στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού έχει μπει πωλητήριο και ήδη οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι έχουν αρχίσει να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της οικογένειας Λαζαρίδη.