Μυστικό ραντεβού Ρέμου - Μακρυπούλιας!

26.01.2009
Πού βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια το Σάββατο το βράδυ ανήμερα της γιορτής του Αντώνη Ρέμου μόλις τελείωσε η παράσταση στο Θέατρο «Ήβη» όπου πρωταγωνιστεί; Στο καμαρίνι του πρώην συντρόφου της Αντώνη Ρέμου

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πού βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια το Σάββατο το βράδυ ανήμερα της γιορτής του Αντώνη Ρέμου μόλις τελείωσε η παράσταση στο Θέατρο «Ήβη» όπου πρωταγωνιστεί; Στο καμαρίνι του πρώην συντρόφου της Αντώνη Ρέμου στο «Αθηνών Αρένα»! Λέτε να έχουμε επανασύνδεση ή απλώς του ευχήθηκε «χρόνια πολλά»; Τελικά η σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας είναι καρμική και απ ό,τι φαίνεται οι δυο τους θα μας απασχολούν για πάρα πολύ καιρό ακόμα, είτε είναι μαζί τελικά ξανά είτε όχι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μιας και η πρόσφατη συνάντησή τους παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Ζέτα τελειώνοντας την παράσταση πήγε μαζί με μια φίλη της στο κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης. «Πού είναι το μεμπτό», θα αναρωτηθείτε, αφού και στην πρεμιέρα του έδωσε το «παρών», ανταλλάσσοντας μαζί του το περιβόητο φιλί, που τόσο πολύ συζητήθηκε σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που μίλησαν για ενδεχόμενη επανασύνδεση, κάτι που τόσο οι ίδιοι όσο και ο χρόνος διέψευσαν. Αυτή τη φορά, όμως, η επαφή τους δεν έμεινε μόνο μεταξύ πίστας και πρώτου τραπεζιού. Η παρουσία της ηθοποιού στο κέντρο έμεινε κρυφή και περιορίστηκε στο χώρο των καμαρινιών, πιο συγκεκριμένα στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου. Ινκόγκνιτο βρέθηκε η Ζέτα στο καμαρίνι του τραγουδιστή περίπου στη 1:30 και παρέμεινε έως τις 3:20 τα ξημερώματα. Σχεδόν για δύο ώρες, δηλαδή, και πάντα υπό το βλέμμα της φίλης της (αγνώστων λοιπών στοιχείων). Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ζέτας στο καμαρίνι του Αντώνη ο γνωστός τραγουδιστής δεν δέχτηκε κανέναν άλλο εκεί. Ακόμα και όταν ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, η ηθοποιός με τη φίλη της παρέμεναν στο καμαρίνι του. Άλλωστε, της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη!

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση
Σύμφωνα με όσα μάθαμε, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό ανάμεσά τους. Πιθανότατα η αφορμή της επίσκεψης αυτής, εκτός του ότι ο καλλιτέχνης γιόρταζε και η ηθοποιός ήθελε να του ευχηθεί και να του κάνει ένα δώρο, ήταν η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την επόμενη ημέρα σε κυριακάτικη εφημερίδα, όπου ο Ρέμος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωνε σχετικά με τη Ζέτα πως θα ήταν ιδανική μητέρα των παιδιών του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η νεαρή ηθοποιός κρατούσε ήδηστα χέρια της τη συγκεκριμένη εφημερίδα, την οποία είχε αγοράσει πριν από την Ομόνοια. Όσοι κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν ότι οι κυριακάτικες εκδόσεις υπάρχουν σε πάγκους από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου. Η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε ήδη διαρρεύσει και είχαν ακουστεί λεπτομέρειες στις μεσημεριανές εκπομπές πριν από τη δημοσίευσή της. Όπως προαναφέραμε, το κλίμα ήταν αρκετά ζεστό και δεν υπήρξε τίποτα που να τους χαλάσει τη διάθεση. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν υπήρξε τελικά επανασύνδεση, όμως ήταν ένα πρώτο σημαντικό βήμα για μια τέτοια εξέλιξη. Οι θαυμαστές τόσο της Ζέτας όσο και του Αντώνη τους θέλουν πάλι μαζί, κάτι που ίσως τους επηρεάσει και ξανασμίξουν. Τους το ευχόμαστε!