Επιχείρηση... γάμος για Γαλακτερό!

23.01.2009
Όλα του γάμου έτοιμα για τον Νάσο Γαλακτερό, τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Κορομηλά! Ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας και νυν επιχειρηματίας αυτές τις μέρες θα αποκτήσει κι επίσημα την ελευθερία του

Όλα του γάμου έτοιμα για τον Νάσο Γαλακτερό, τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Κορομηλά! Ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας και νυν επιχειρηματίας αυτές τις μέρες θα αποκτήσει κι επίσημα την ελευθερία του, αφού το διαζύγιό τους εκδίδεται από μέρα σε μέρα, και θα ρίχτει σε νέες περιπέτειες. Γαμήλιες αυτή τη φορά. Την ίδια ώρα η TV star ζει για μια ακόμη φορά ένα δράμα, καθώς βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο. Μια μπουτίκ νυφικών στο κέντρο της Αθήνας έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες ο Νάσος Γαλακτερός, που μετά τη λαμπρή καριέρα του στο μπάσκετ ασχολείται πλέον με τις επιχειρήσεις.

Ο πρώην αθλητής σε συνεργασία με φιλικό του πρόσωπο από το χώρο της showbiz ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα εγκαίνια, καθώς η άνοιξη, η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι, δεν είναι μακριά. Το κατάστημα είναι εξαιρετικά προσεγμένο και καλύπτει όλες τις ανάγκες του styling μιας γαμήλιας τελετής.

Καλόγουστα νυφικά επώνυμων οίκων, μοναδικά αξεσουάρ και αντικείμενα που θα κάνουν ξεχωριστή την ωραιότερη μέρα της ζωής κάθε γυναίκας.

Ο Νάσος Γαλακτερός κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με στούντιο ηχογράφησης, εταιρεία δημοσίων σχέσεων, ενώ ήθελε να δημιουργήσει και summer camp για παιδιά, ακολουθώντας τα βήματα του Νίκου Γκάλη. Αυτή τη φορά και μετά την προτροπή πολύ καλής του φίλης αποφάσισε να επενδύσει σε έναν τομέα που δεν γνωρίζει κρίση. Με τη βοήθεια της συνεταίρου του, που μπορεί να προωθήσει την επιχείρηση με τον καλύτερο τρόπο, καθώς έχει διασυνδέσεις στα ΜΜΕ, πιστεύει ότι θα έχει πολύ και καλή πελατεία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι από μέρα σε μέρα εκδίδεται επίσημα το διαζύγιό του από τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία αυτόν τον καιρό διανύει μια ακόμη δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Μακριά από τις κάμερες, αλλά πάντα για λογαριασμό της τηλεόρασης η παρουσιάστρια εργάζεται πυρετωδώς, για να προσαρμόσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha στα μέτρα που επιθυμούν οι Γερμανοί μέτοχοι.

Τις τελευταίες μέρες όμως υποχρεώθηκε να διακόψει τη δουλειά της και να παραμείνει για λίγο σε ιδιωτική κλινική, καθώς μια μικρή περιπέτεια σχετική με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια την υποχρέοσαν άμεση νοσηλεία.

Της ευχόμαστε να είναι σιδερένια και σύντομα να γυρίσει στις οθόνες μας. Όσο για τον Νάσο Γαλακτερό, «καλές δουλειές», αν και μετά το δίσεκτο 2008 θα γίνουν τόσο πολλοί γάμοι, που δεν χρειάζεται τις ευχές μας.