Η περίεργη δίαιτα της Κέιτι Χολμς!

21.01.2009
Πιο αδύνατη από ποτέ εμφανίσθηκε η Κέιτι Χολμς στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της, «Βαλκυρία» στο Βερολίνο. Η 30χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και το βαθύ ντεκολτέ
Πιο αδύνατη από ποτέ εμφανίσθηκε η Κέιτι Χολμς στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της, «Βαλκυρία» στο Βερολίνο. Η 30χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και το βαθύ ντεκολτέ του αποκάλυπτε την φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Πετσί και κόκαλο έχει γίνει η κυρία Τομ Κρουζ και είναι αλήθεια πως όσοι την είδαν στο πλευρό εκείνου, τρόμαξαν με την εμφάνιση της. Και δεν είναι μόνο το σώμα της, που είναι πιο αδύνατο από ποτέ, αλλά και το πρόσωπό της. Δείχνει πολύ κουρασμένη και σε καμία περίπτωση δεν έχει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα της ηλικίας της.

Και μάλλον κάπου εκεί πρέπει να κρύβεται το μυστικό της «δίαιτάς» της. Οι κακές γλώσσες του Χόλυγουντ έσπευσαν να πουν ότι η ηθοποιός ακολουθεί τον τελευταίο καιρό μία ειδική «δίαιτα» της σαϊεντολογίας, ώστε να συνέλθει από το κοπιαστικό πρόγραμμα των τελευταίων μηνών, εξαιτίας των εμφανίσεων της στο θέατρο.

Η Χολμς φαίνεται ότι κουράστηκε πολύ με τις εντατικές πρόβες και μετά με τις παραστάσεις και ο Τομ, που ως γνωστόν είναι φανατικός υποστηρικτής της σαϊεντολογίας, της σύστησε τη «δίαιτα» αυτή, που στηρίζεται κυρίως στις βιταμίνες και σε κάποιο ρόφημα, που ενισχύει το μεταβολισμό. Αλλά όπως υποστηρίζουν κάποιοι, το σκεύασμα αυτό λειτουργεί συγχρόνως ως λιποδιαλύτης, αφού καίει μέχρι 100 θερμίδες μέσε σε τρεις ώρες.