Στο Μιλάνο η Βικτόρια για να ελέγξει τον Μπέκαμ!

21.01.2009
«Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι» λέει η παροιμία και η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται ότι αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους. Οι απιστίες του παρελθόντος από τον σύζυγό της, Ντέιβιντ
«Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι» λέει η παροιμία και η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται ότι αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους. Οι απιστίες του παρελθόντος από τον σύζυγό της, Ντέιβιντ δεν έχουν διαγραφεί από τη μνήμη της και τώρα που εκείνος βρίσκεται μόνος του στο Μιλάνο (θα αγωνιστεί μέχρι τον Μάρτιο στη Μίλαν), η Posh απλά... προσέχει για να έχει.

Η ίδια με τα παιδιά της δεν μετακόμισαν στην ιταλική πόλη, προτιμώντας να παραμείνουν στο Λος Άντζελες, αφού ούτως ή άλλως ο διάσημος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει σε τρεις μήνες. Ωστόσο, η Μπέκαμ φροντίζει να επισκέπτεται συχνά τον σύζυγό της και να μην τον αφήνει να μένει μόνος για πολύ καιρό. Και όπως αποδεικνύεται, καλά κάνει, διότι τον Ντέιβιντ δεν είναι να τον αφήσει από τα μάτια της κι αμέσως... μπλέκει με «περίεργες» παρέες.

Τώρα που βρίσκεται στο Μιλάνο, ο καλός του φίλος Τζόρτζιο Αρμάνι για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα στην πόλη, φρόντισε να του γνωρίσει την ανιψιά του, η οποία ανέλαβε το ρόλο της ξεναγού. Και όχι μόνο, αφού με εκείνη πηγαίνουν μαζί σε πάρτι, κοσμικές εκδηλώσεις, και γενικά κάνουν διάφορες βόλτες. Μέχρι εδώ μάλλον είναι όλα καλά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η ανιψιά του Αρμάνι είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, 37 ετών, η οποία θεωρείται από τις πιο ωραίες Ιταλίδες. Έτσι, μόλις έμαθε η Βικτόρια για τη νέα φιλία του συζύγου της, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και βρέθηκε δίπλα του. Τόσο για να τσεκάρει την κατάσταση, όσο και για να ελέγξει τον σύζυγο, γενικότερα. Μάλιστα, λένε ότι η Βικτόρια ήταν τα μάλα συγχυσμένη, διότι η ιστορία αυτή την πήγε στο λίγα χρόνια πριν, όταν η πρώην γραμματέας του, Ρεμπέκα Λος αποκάλυψε ότι είχαν σχέση.