Η Έιμι δεν του δίνει διαζύγιο!

20.01.2009
Το περίεργο θα ήταν η Έιμι Γουάινχαουζ να ξέρει τι της γίνεται. Το φυσιολογικό είναι να μην ξέρει τι της γίνεται. Η 25χρονη τραγουδίστρια τον τελευταίο ένα μήνα που βρίσκεται στη Σάντα Λουσία
Το περίεργο θα ήταν η Έιμι Γουάινχαουζ να ξέρει τι της γίνεται. Το φυσιολογικό είναι να μην ξέρει τι της γίνεται. Η 25χρονη τραγουδίστρια τον τελευταίο ένα μήνα που βρίσκεται στη Σάντα Λουσία της Καραϊβικής έχει αλλάξει γνώμη και αποφάσεις, τόσες πολλές φορές, που πια ο κόσμος έχει μπερδευτεί μαζί της.

Δε συμβαίνει, όμως, με την ίδια, η οποία πιστεύει ότι τα έχει πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό της. Έτσι, παίρνει πίσω τη δήλωσή της ότι θέλει να χωρίσει με τον φυλακισμένο σύζυγό της, Μπλέικ Φίλντερ Σιβίλ, ανακοινώνοντας πριν λίγες μέρες ότι δεν πρόκειται να του δώσει διαζύγιο. Τι κι αν εκείνος μέσα από της φυλακής τα σίδερα κατέθεσε αγωγή διαζυγίου για απιστία της Έιμι με τον Τζος Μπόουμαν, που γνώρισε στο νησί;

Η Γουάινχαουζ δε δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα και δηλώνει έτοιμη να παλέψει με κάθε τρόπο, ώστε να κερδίσει πίσω τον Μπλέικ. Όσο για τον 25χρονο Τζος; «Ήταν ένα παιγνίδι» λέει η Έιμι, η οποία δεν θεωρεί ότι ήταν κάτι σοβαρό αυτό που έγινε ανάμεσα τους. Κι ας δήλωνε τότε, ότι ο Μπόουμαν είναι «ο, τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Έτσι, εκείνος έφυγε από το νησί με την οικογένεια του και η Γουάινχαουζ έμεινε πίσω να σκέφτεται τον σύζυγό της. Εξάλλου, δηλώνει ότι μόνο εκείνον αγαπά και πως μοιάζουν πολύ. «Είναι η αρσενική εκδοχή μου» λέει η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία γι’ αυτή την εβδομάδα δηλώνει ότι θα παραμείνει στην Καραϊβική μέχρι να αποφυλακιστεί - σε λίγους μήνες δηλαδή - ο σύντροφός της. Επίσης, δηλώνει ότι δεν κάνει πια χρήση ναρκωτικών και είναι πιο ήρεμη από ποτέ.