Στη φυλακή ο βίαιος Μπόι Τζορτζ!

19.01.2009
«Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες», αλλά και για τον Μπόι Τζορτζ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση, επειδή έδεσε με χειροπέδες και χτύπησε τον συνοδό του.
«Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες», αλλά και για τον Μπόι Τζορτζ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση, επειδή έδεσε με χειροπέδες και χτύπησε τον συνοδό του. Ο 47χρονος τραγουδιστής - το πραγματικό του όνομα είναι Τζορτζ Ο’ Ντόουντ - «βασάνισε» τον Άουντουν Κάρλσεν, στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο κι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το επεισόδιο συνέβη τον Απρίλιο του 2007, όταν το θύμα υπέβαλε μήνυση εναντίον του Μπόι Τζορτζ. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τρεις μήνες νωρίτερα και ο διάσημος τραγουδιστής ενθουσιάστηκε με τον 29χρονο νεαρό από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, ήταν εκείνος που επεδίωκε τις συναντήσεις, με αφορμή τις υποψίες του ότι ο Κάρλσεν έκανε χάκινγκ στον υπολογιστή του.

Η πρώτη επαφή των δύο ανδρών έγινε στην ιστοσελίδα «Gaydar», οπότε και ξεκίνησαν να μιλούν μέσω μηνυμάτων και e mails. Το πρώτο ραντεβού εξελίχθηκε καλά, αλλά το δεύτερο έμελλε να ήταν εφιαλτικό για τον 29χρονο Άουντουν. Πήγαν στο διαμέρισμα του Μπόι Τζορτζ και στην κρεβατοκάμαρα του τούς περίμενε ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος βοήθησε τον διάσημο τραγουδιστή να δέσει το νεαρό συνοδό του στο πάτωμα και μετά μαζί τον χτυπούσαν ανελέητα.

Ο δικαστής, σχεδόν τρία χρόνια μετά, έκρινε ένοχο τον Μπόι Τζορτζ για άσκηση βίας που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του θύματος. Ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση και ανάμειξη με τον 29χρονο Καρλσεν, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν θα κοιμόταν με κάποιον που έχει AIDS. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον δικαστή, ο οποίος του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, χωρίς αναστολή.

Έτσι, από την Παρασκευή ο Μπόι Τζορτζ βρίσκεται στη φυλακή, ενώ λέγεται ότι στο κελί του βρίσκεται ακόμη ένας κρατούμενος, που λειτουργεί κυρίως ως «σωματοφύλακας» του, ώστε να τον προστατεύσει από ενδεχόμενη επίθεση των υπόλοιπων κρατουμένων. Ο διάσημος τραγουδιστής στη φυλακή συστήνεται με το πραγματικό του όνομα, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει πάρει πολλά κιλά, που έχουν αλλάξει εντελώς την όψη του. Βλέποντας τον κανείς, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παχουλός κύριος είναι ο Μπόι Τζορτζ!