Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σουέιζι!

19.01.2009
Τέλος καλά, όλα καλά φαίνεται ότι είναι τα πράγματα για τον Πάτρικ Σουέιζ, ο οποίος μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο, λόγω πνευμονίας, επέστρεψε σπίτι του. Αυτό ανακοίνωσε
Τέλος καλά, όλα καλά φαίνεται ότι είναι τα πράγματα για τον Πάτρικ Σουέιζ, ο οποίος μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο, λόγω πνευμονίας, επέστρεψε σπίτι του. Αυτό ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος του δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του πελάτη της, λέγοντας απλά ότι είναι αρκετά καλά, ώστε να του δώσουν οι γιατροί εξιτήριο. Ο Σουέιζ νοσηλεύτηκε με πνευμονία στις 9 Ιανουαρίου και οι συνάδελφοί του στην τηλεοπτική σειρά «Beast», όπου πρωταγωνιστεί ανησύχησαν ιδιαίτερα, αν και από την αρχή δήλωσαν αισιόδοξοι ότι ο φίλος τους θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.

Ο 58χρονος ηθοποιός τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, δηλώνοντας συγχρόνως «τρομαγμένος», αλλά έτοιμος να παλέψει με την αρρώστια. Λίγες μέρες πριν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, σε τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσε ότι έχει δύο χρόνια ζωής!