Τα λαμπερά γενέθλια της Κέιτ Μος

19.01.2009
Σε τριήμερο εορτασμό εξελίχθηκαν τα γενέθλια του δημοφιλούς μοντέλου που έκλεισε πια τα 35 την περασμένη Παρασκευή, 16/1. Πρώτος απ' όλους βέβαια, έσπευσε να της ευχηθεί ο αγαπημένος της και εκπρόσωπος των Kills, Τζέιμι Χινς, κρύβοντάς της όχι μία αλλά δύο εκπλήξεις.

Σε τριήμερο εορτασμό εξελίχθηκαν τα γενέθλια του δημοφιλούς μοντέλου που έκλεισε πια τα 35 την περασμένη Παρασκευή, 16/1. Πρώτος απ' όλους βέβαια, έσπευσε να της ευχηθεί ο αγαπημένος της και εκπρόσωπος των Kills, Τζέιμι Χινς, κρύβοντάς της όχι μία αλλά δύο εκπλήξεις.

Η πιο δυνατή έκπληξη δεν ήταν το ακόμη ένα δαχτυλίδι σε ειδική παραγγελία γι' αυτήν, αλλά το γκράφιτι, αξίας 30.000 λιρών που παρέγγειλε από τον γάλλο μετρ του είδους, Αντρέ ή Μεσιέ Α.

Βέβαια, μέχρι σήμερα η Κέιτ δεν έχει προλάβει να δει το δώρο της γιατί... δεν έχει φιλοτεχνηθεί ακόμα, μια και ο περίφημος Αντρέ, ιδιοκτήτης και δύο παρισινών νυχτερινών κέντρων είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος. Ωστόσο, αναμένεται στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες προκειμένου να... ψεκάσει δύο από τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού της Κέιτ. Ο ένας θα φέρει το όνομά της και ο άλλος ένα αφηρημένο πορτρέτο της.

Η γιορτή ξεκίνησε από το βράδυ της παραμονής, για το οποίο το αγαπημένο μοντέλο είχε κανονίσει να γιορτάσει στο πολυτελές λονδρέζικο ξενοδοχείο Dorchester, όπου είχε κλείσει πέντε σουίτες για την ίδια και την παρέα της. Μάλιστα, όταν το "αφεντικό" της, ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων TopShop, που διαθέτει την προσωπική συλλογή ρούχων της Κέιτ Μος, Σερ Φίλιπ Γκριν, έμαθε για την κράτηση της συνεργάτιδας του φρόντισε να της κάνει κι εκείνος μια έκπληξη πλαισιώνοντας το κρεβάτι της με λουλούδια και γεμίζοντας το δωμάτιο με σαμπάνιες και εξαιρετικά εδέσματα.

Εκτός του Τζέιμι Χινς, που συνόδευε την Κέιτ Μος, στο ξενοδοχείο κατέφτασαν από νωρίς οι κολλητές της και συγκεκριμένα: η 37χρονη σχεδιάστρια, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, η 43χρονη ηθοποιός -πρώην του Τζουντ Λό- Σάντι Φροστ, η 42χρονη οργανώτρια εκδηλώσεων -πρώην του Νόελ Γκάλαχερ των Oasis- Μεγκ Μάθιους και η 31χρονη επίσης ηθοποιός, Νταβίνια Τέιλορ.

Η Κέιτ που κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της άλλαξε διαδοχικά τέσσερις τουαλέτες αξίας 50.000 λιρών, οδήγησε την παρέα της στο ισόγειο του Dorchester, όπου βρίσκεται το περίφημο κινέζικο εστιατόριο China Tang και όπου δείπνησαν σε πριβέ χώρο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ξεφάντωμα στο Punk Club του Σόχο.

Την επόμενη μέρα, η γιορτή συνεχίστηκε στο σπίτι της Κέιτ, με ένα διευρυμένο πάρτι με μεσαιωνικό θέμα και ανάλογο μπουφέ, με πρωταγωνιστή ένα τεράστιο ψητό γουρουνόπουλο. Η διακόσμηση περιλάμβανε ένα βαλσαμωμένο κεφάλι ελαφιού για τον τοίχο και ένα χαλί από ολόκληρο δέρμα τίγρης με ανέπαφο κεφάλι και τα σαγόνια της ανοιχτά. Επίσης, η φίλη της Κέιτ, Νταβίνια Τέιλορ, εντοπίστηκε να καταφτάνει κρατώντας ένα δίσκο με γεμιστό κυνήγι.

Την επομένη, Σάββατο, η Μος με τον αγαπημένο αναχώρησαν για το Παρίσι για να ολοκληρώσουν τους εορτοσμούς. Όπως φημολογείται μάλιστα, το ζευγάρι κατέφτασε στη γαλλική πρωτεύουσα με το τρένο Eurostar, τα εισιτήρια του οποίου πλήρωσε το "αφεντικό" της Μος, Σερ Φίλιπ.