Η Κάμπελ τα "βρήκε" με τη βοηθό της!

16.01.2009
Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία μετά από τρία χρόνια ήρθε σε συμφωνία με την πρώην βοηθό της, Γκάμπι Γκίμπσον. Η πρώην βοηθός είχε υποβάλλει μήνυση στη Ναόμι,
Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία μετά από τρία χρόνια ήρθε σε συμφωνία με την πρώην βοηθό της, Γκάμπι Γκίμπσον. Η πρώην βοηθός είχε υποβάλλει μήνυση στη Ναόμι, κατηγορώντας την ότι τη χτύπησε και την αποκαλούσε «κλέφτρα».

Η ιστορία συνέβη το Νοέμβριο του 2006, όταν η Κάμπελ δεν μπορούσε να βρει ένα πανάκριβο τζιν παντελόνι. Δύστροπο και παράξενο, όπως είναι, το διάσημο μοντέλο κατηγόρησε τη βοηθό του ότι εκείνη έκλεψε το παντελόνι της.

Είναι γνωστή η «αδυναμία» της Ναόμι στο ξύλο και το μαλλιοτράβηγμα, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στην Γκίμπσον. Οι δυο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η δύστυχη βοηθός κατέθεσε μήνυση εναντίον της εργοδότριά της. Το 40χρονο μοντέλο αρνήθηκε κάθε κατηγορία και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό.

Τρία χρόνια αργότερα, η ιστορία ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι δύο πλευρές κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Ο διακανονισμός που έκαναν δεν έγινε γνωστός, όμως, ο δικηγόρος της Ναόμι δεν έκρυψε την ικανοποίηση της διάσημης πελάτισσάς του για τον συμβιβασμό.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κάμπελ έχει προβλήματα με το προσωπικό της. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει την ιστορία με την επίσης βοηθό της, Άνα Σκολαβίνο, η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά σε ένα ξέσπασμα του μοντέλου. Τής πέταξε στο κεφάλι το τηλέφωνο, ενώ η Κάμπελ υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες για να ελέγχει το θυμό της και πέντε μέρες κοινωνικής υπηρεσίας.