Αχάριστη η Σιένα Μίλερ

16.01.2009
Ενώ ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με την εμφάνισή της στην τελευταία της ταινία, "Camilla", που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε DVD, η άτακτη ηθοποιός, Σιένα Μϊλερ κατάφερε να ξεσηκώσει ακόμη μια φορά την μήνη εναντίον της

Ενώ ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με την εμφάνισή της στην τελευταία της ταινία, "Camilla", που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε DVD, η άτακτη ηθοποιός, Σιένα Μϊλερ κατάφερε να ξεσηκώσει ακόμη μια φορά την μήνη εναντίον της, αντιμετωπίζοντας με απαράδεκτο τρόπο τον άνθρωπο που την έσωσε από ένα ενθουσιασμένο πλήθος θαυμαστών.

Στη μαύρη κωμωδία όπου πρωταγωνιστεί η Μίλερ υποδύεται μια νιόπαντρη που πεθαίνει ενώ βρίσκεται στο ταξίδι του μέλιτος στους Καταρράκτες Νιαγάρα. Μάλιστα, για τις ανάγκες αυτού του ρόλου, αναγκάστηκε να θυσιάσει το συνήθως λαμπερό στυλ της και να εμφανιστεί γυμνή -ως συνήθως- αλλά φαλακρή και κομμένη, στο κρεβάτι του πόνου.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει μαρτυρία βρετανού δημοσιογράφου, η ζωηρή ηθοποιός δεν φαίνεται να διαθέτει ίχνος από την ευαισθησία των ρόλων που ενσαρκώνει. Σύμφωνα λοιπόν με την περιγραφή του δημοσιογράφου, όταν σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδό της η Σιένα δέχτηκε επίθεση από ένθερμους θαυμαστές της, είχε την τύχη να βρίσκεται κοντά της ο ίδιος, ο οποίος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την απομάκρυνε από το σημείο. Στη συνέχεια, προκειμένου να την ηρεμήσει, την οδήγησε σε ένα διακριτικό μπαρ για ένα ποτό.

Όμως, αφού την κέρασε δύο βότκες και την ενημέρωσε για την ιδιότητά του, η 27χρονη ηθοποιός έγινε έξαλλη κι άρχισε να του τα ψέλνει επί ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Φυσικά εκείνος ήρθε σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να μετανιώσει για την καλή του πράξη: "Το μόνο που ήθελα ήταν να τη βοηθήσω και να την κεράσω ένα ποτό. Την επόμενη φορά δεν θα ασχοληθώ", δήλωσε πικραμένος ο δημοσιογράφος.