Σβήνει τατού και παρελθόν η Γουάινχαουζ!

16.01.2009
Αποφασισμένη να βγάλει για πάντα από τη ζωή της τον εν διαστάσει σύζυγο της, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ είναι η Έιμι Γουάινχαουζ. Και για του λόγου το αληθές, η 25χρονη καλλιτέχνιδα αποφάσισε να ξεκινήσει
Αποφασισμένη να βγάλει για πάντα από τη ζωή της τον εν διαστάσει σύζυγο της, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ είναι η Έιμι Γουάινχαουζ. Και για του λόγου το αληθές, η 25χρονη καλλιτέχνιδα αποφάσισε να ξεκινήσει με το τατουάζ του ονόματος του που έχει κάνει στο στήθος της.

Σύμφωνα με φίλους της, η Έιμι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και οι διακοπές στη Σάντα Λουσία μόνο καλό τής έχουν κάνει. Εξάλλου, εκεί πήρε την απόφαση να βγάλει από τη ζωή της μία και καλή τον Μπλέικ. Και το τατουάζ είναι η καλύτερη απόδειξη των προθέσεων της.

Μάλιστα, η Γουάινχαουζ ζήτησε να μάθει τη διαδικασία που χρειάζεται για να σβήσει το τατουάζ και με την επιστροφή της στο Λονδίνο, θα επισκεφθεί την κλινική που το έκανε. Μαζί με αυτό, σκοπεύει να σβήσει και άλλο ένα στο λαιμό, που έκανε μετά το γάμο της με τον Σιβιλ το 2006. Όσο για το περιβόητο τατουάζ με το όνομά του; Αυτό έγινε το 2005, οπότε και γνώρισε τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πάντως, όπως λένε οι φίλοι της την ιδέα να σβήσει τα τατουάζ την είχε σκεφτεί πολύ πριν εκείνος καταθέσει αίτηση διαζυγίου λόγω απιστίας της Έιμι με το νεαρό Τζος Μπόουμαν, που γνώρισε στη Σάντα Λουσία. Υποστηρίζουν, δε, ότι η φίλη τους είναι αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή και να προσέξει περισσότερο τον εαυτό της.

«Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό έχει πάρει κάποια κιλά και δείχνει πιο υγιής». Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι φίλοι της, διότι ο φωτογραφικός φακός και οι τουρίστες στο νησί μιλάνε για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Γουάινχαουζ, η οποία σε κατάσταση μέθης, πέφτει ακόμη και στα τέσσερα, παρακαλώντας για ένα ποτό.