Μετακομίζει, αλλά δεν χωρίζει

16.01.2009
Δεν αλλάζει τηλεοπτική στέγη, ούτε θα παίξει σε κάποιο άλλο σίριαλ εγκαταλείποντας τον «Λάκη τον γλυκούλη» ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Αλλάζει όμως σπίτι και μάλιστα πολύ σύντομα, αφού αυτόν τον καιρό ψάχνει να βρει το ιδανικό για εκείνον.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Δεν αλλάζει τηλεοπτική στέγη, ούτε θα παίξει σε κάποιο άλλο σίριαλ εγκαταλείποντας τον «Λάκη τον γλυκούλη» ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Αλλάζει όμως σπίτι και μάλιστα πολύ σύντομα, αφού αυτόν τον καιρό ψάχνει να βρει το ιδανικό για εκείνον. Ο γοητευτικός ηθοποιός θέλει να μετακομίσει και να αφήσει το κέντρο της Αθήνας, όπου κατοικεί πολλά χρόνια. Είναι μια επιθυμία που έχει εδώ και καιρό, ωστόσο, επειδή οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ήταν αρκετές, διαρκώς το ανέβαλε.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή για να κάνει πράξη την επιθυμία του.

Ο γνωστός ηθοποιός μένει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του «Χίλτον», όμως πλέον θέλει ένα καλύτερο σπίτι όχι μακριά από το κέντρο, αφού του αρέσει να κινείται με άνεση και να έχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες περιοχές. Έτσι, λοιπόν, ο ηθοποιός δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει την περιοχή, αλλά το διαμέρισμα στο οποίο μένει εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα καθότι καλλιτεχνική φύση το έχει διακοσμήσει υπέροχα με χρώματα και αντικείμενα που δημιουργούν ξεχωριστό στυλ. Ο Ιωσήφ λοιπόν εδώ και λίγο καιρό ψάχνει για ένα καινούργιο σπίτι στην ίδια περιοχή, ώστε σύντομα να μετακομίσει εκεί.