Αυτό το αγόρι ποιος θα το πάρει;

20.01.2009
Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου, λέει το λαϊκό άσμα. Στην περίπτωση, όμως, που θέλετε να πλησιάσετε και γιατί όχι να προσπαθήσετε να κατακτήσετε κάποιον από τους νέους, ωραίους, διάσημους και περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz

ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου, λέει το λαϊκό άσμα. Στην περίπτωση, όμως, που θέλετε να πλησιάσετε και γιατί όχι να προσπαθήσετε να κατακτήσετε κάποιον από τους νέους, ωραίους, διάσημους και περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz, ίσως αυτές οι αδυναμίες τους να σας είναι πολύτιμες. Τουλάχιστον για την πρώτη γνωριμία σας! Αν είστε, λοιπόν, από τις τολμηρές που ονειρεύεστε να έχετε για ταίρι σας ένα από τα είδωλα τα οποία θέλουν εκατοντάδες Ελληνίδες, δεν μένει παρά να βάλετε σε εφαρμογή το σχέδιό σας και όταν σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, να προσεγγίσετε το επώνυμο αγόρι των ονείρων σας. Πώς; Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε κι έμαθε την αχίλλειο πτέρνα διάσημων ωραίων εργένηδων της showbiz.

Άντρας για σπίτι
Όλο τον παντρεύουν οι φήμες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά εκείνος παραμένει ελεύθερο πουλί. Ένα πουλάκι, λοιπόν, μου ψιθύρισε και το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ότι του αρέσουν οι γυναίκες οι «μπαμπάτσικες», δηλαδή οι γεματούλες (σ.σ.: βέβαια, οι επιλογές του δεν δικαιώνουν απόλυτα τη δήλωσή του). Αν, λοιπόν, έχετε πλούσιο μπούστο ή λίγα κιλάκια παραπάνω, μη νιώσετε κανένα κόμπλεξ. Πλησιάστε τον, χαμογελάστε του, μόνο όμως αν είστε ντυμένες σαν καθηγήτριες. Όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν το δημοφιλή παρουσιαστή, το αδύναμο σημείο του είναι ότι δεν αντέχει τις προκλητικά ντυμένες γυναίκες. Ντυθείτε συντηρητικά και χαμογελάστε του. Φέρτε τη συζήτηση στα πολύ ωραία φαγητά και γλυκά που ξέρετε να φτιάχνετε, καθώς ο Γρηγόρης θέλει κοπέλα για σπίτι. Πείτε του επίσης ότι τρελαίνεστε για οικογένεια και, πού ξέρετε, ίσως αγγίξετε κάποια ευαίσθητη χορδή του. Στην τύχη και στον έρωτα ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει.

Όσες πιστές...
Άτυχος στον έρωτα είναι ο Μάριος Φραγκούλης και ας είναι διάσημος. Αν ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό και σας αρέσει η όπερα, ίσως έχετε ελπίδα. Ο Μάριος είναι πολύ απλός και ευγενικός και βλέπει τα πράγματα σε βάθος. Του αρέσουν οι έξυπνες γυναίκες και μπορείτε να τον πλησιάσετε ζητώντας του να μάθετε πού θα είναι η επόμενη συναυλία του. Δεν ζητάει πολλά από μια γυναίκα και δεν μένει στην εξωτερική εμφάνισή της. Το μόνο που θέλει είναι να είναι πιστή και να τον καταλαβαίνει. Να τον δέχεται όπως είναι και να προσαρμοστεί στη ζωή του. Και πάνω απ όλα τον ενδιαφέρει η πίστη. Και ο ίδιος είναι απόλυτα πιστός όταν έχει σχέση, οπότε αν καταλάβει ότι ζητάτε την ουσία της αγάπης, τότε μόνο μπορεί να του κινήσετε την περιέργεια να σας γνωρίσει καλύτερα.

Η γοητεία της απλότητας
Κορίτσια, κάνατε την τύχη σας! Αν σας αρέσει ο Αντώνης Φραγκάκης, δεν χρειάζεται να κάνετε «Steps» για να τον πλησιάσετε. Μπορείτε να τον πλησιάσετε εύκολα, είναι καλός συζητητής και με χιούμορ. Μπορείτε να του ανοιχθείτε λέγοντας ό,τι νιώθετε για εκείνον, ενώ είναι επίσης ευγενής και πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες. Μάλιστα, όπως λέγεται σε καλλιτεχνικούς κύκλους, αν είστε φοιτήτρια, όμορφη και έξυπνη θα σας λατρέψει. Αλλά και αν μόλις έχετε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια. Τι και αν ο Αντώνης από νεαρή ηλικία είχε την τύχη αρχικά ως πετυχημένο μοντέλο να φωτογραφίζεται αγκαλιά με την Κλόντια Σίφερ και να γνωρίζει τις πιο λαμπερές γυναίκες της showbiz στο Παρίσι και στη Ν. Υόρκη όπου ταξιδεύει συχνά; Αν καταφέρετε να τον εντοπίσετε στην Ελλάδα, θα δείτε ότι πραγματικά είναι πολύ απλός, καθώς λατρεύει το βεσπάκι του και του αρέσουν τα αληθινά πράγματα της ζωής. Είναι star quality και φαίνεται.

Φουλ του έρωτα
Ο Άνθιμος Ανανιάδης έχει δηλώσει ότι παντρεύεται το καλοκαίρι. Αν όμως ανήκετε στο fan club του και είναι ο άντρας των ονείρων σας, αξίζει μια προσπάθεια. Βέβαια, αν είστε τυχερές και τον συναντήσετε κάπου ανάμεσα στα ταξίδια του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, τολμήστε. Γίνετε σεξουαλική και πνευματώδης, αφού ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει ότι του αρέσει η γυναίκα απόλυτο θηλυκό και ας μην είναι κούκλα. Αν του τραβήξετε την προσοχή, στη συνέχεια πρέπει να τον πείσετε ότι είστε και έξυπνη, καθώς δίνει μεγάλη σημασία στο χαρακτήρα και στο πνευματικό επίπεδο μιας γυναίκας. Τα περαιτέρω αποκλείονται, γιατί μέχρι σήμερα δηλώνει φουλ ερωτευμένος.

Αληθινός τζέντλεμαν
Είναι πολύ τζέντλεμαν ο Νίκος Ψαρράς και του αρέσουν οι ευγενικές και έξυπνες γυναίκες που αποπνέουν θηλυκότητα και δυναμισμό. Μπορείτε να τον πλησιάσετε εύκολα και είναι και πολύ ευγενικός. Αν και απ ό,τι ακούγεται αυτόν τον καιρό έχει σχέση, δεν χάνετε κάτι αν προσπαθήσετε να τον κατακτήσετε. Θέλει τη γυναίκα ευαίσθητη, στήριγμα στο πλευρό του και να της αρέσει η οικογένεια. Ο ηθοποιός θέλει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδάκι, οπότε, αν ανήκετε στην κατηγορία των καλών κοριτσιών που ξέρουν να περιποιούνται τον άντρα τους και το σπίτι τους, τότε ίσως να τον συγκινήσετε.

Το καλό παιδί
Όχι, δεν είναι καθόλου «κακό παιδί» ο Νίνο και ας το τραγουδάει. Κι αυτός μας έχει μπερδέψει.

Οι φήμες τον θέλουν ζευγαρωμένο με τη Δούκισσα Νομικού, αλλά ο ίδιος δηλώνει ολομόναχος.

Η αλήθεια είναι, λένε κάποιοι που τον ξέρουν στη showbiz, ότι ο Νίνο δεν ανοίγεται εύκολα και θα είναι δύσκολο να τον πλησιάσετε. Αλλά, αν συμβεί να τον πετύχετε και αποπνέετε μυστήριο και θηλυκότητα, είστε λιγόλογη, καθόλου ζηλιάρα, ειλικρινής και δείξετε ότι έχετε πολλά αποθέματα τρυφερότητας, ίσως υπάρχει ελπίδα. Δεν λένε άλλωστε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία;

Αθλητικός τύπος
Πιθανότερος χώρος για να συναντήσετε τον Γιάννη Σπαλιάρα είναι το γυμναστήριο, γιατί του αρέσει να αθλείται, ενώ έχει μανία και με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Αν είστε ξανθιά, όμορφη και καλή στη συζήτηση, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες. Ο Γιάννης είναι απλός και μπορείτε να του πιάσετε εύκολα κουβέντα. Πλησιάστε τον εσείς πρώτη και κάντε του την αθώα ερώτηση «έχεις ώρα;». Σίγουρα θα σας γελάσει. Αν μάλιστα του πείτε και κάποια έξυπνη ατάκα, τότε ίσως του κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

Σοβαρός και μετρημένος
Ένα από τα πιο καλά και αθόρυβα παιδιά της showbiz είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Οι κοπέλες «σφάζονται» για χάρη του, αλλά εκείνος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος. Όπως μάθαμε όμως, έχει κι εκείνος τις αδυναμίες του. Παρόλο που ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και δύσκολα ανοίγεται, θέλει τη γυναίκα στο πλευρό του δυναμική και αποφασιστική. Δεν αντέχει τις χαμηλοβλεπούσες και συνεσταλμένες. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι οι μοτοσικλέτες, γι αυτό, αν είστε δυναμική μηχανόβια, έχετε περισσότερες πιθανότητες. Θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στον έρωτα, αλλά, αν σας πιάσει το φανάρι δίπλα δίπλα με τις μηχανές σας, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και δώστε του το τηλέφωνό σας. Ποτέ δεν ξέρεις!

Μαζί του στον... Παράδεισο
Ο Διονύσης Μακρής έχει μεγάλο fan club γυναικών, αλλά μία θα είναι η τυχερή. Είναι εύκολο να τον συναντήσετε εκεί που τραγουδάει. Μόνο που αν τύχει και πέσετε πάνω του, μην αρχίσετε τη φλυαρία. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Θέλει τη γυναίκα λιγόλογη, γιατί εκείνος μιλάει συνέχεια και για τα πάντα και δεν βάζει γλώσσα μέσα του. Είναι αεικίνητος, πολυλογάς, λένε άτομα της showbiz που τον έχουν γνωρίσει, ευαίσθητος αλλά και ζηλιαρόγατος. Δεν αποκλείει τη σχέση με τραγουδίστρια, αφού θεωρεί ότι θα επικοινωνούν καλύτερα, οπότε, αν είστε συνάδελφός του και μπορείτε να ακούτε τον άλλο να σας μιλάει συνεχώς αλλά να σας προσέχει κιόλας πολύ, τότε είναι ο ιδανικός για εσάς.

Παίξ το δύσκολη
Τι να σας πω τώρα για τον Κώστα Μαρτάκη... Δύσκολη περίπτωση, όχι γιατί ο ίδιος είναι δύσκολος, αλλά γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Μέχρι και φανατική θαυμάστρια που όρμησε στο καμαρίνι του και ήθελε να υπογράψει στο στήθος της του έτυχε, οπότε ο ωραίος Κώστας προσέχει πολύ με τις θαυμάστριες. Φυσικό είναι, λοιπόν, να έχει κουραστεί. Έτσι, αν είστε θαυμάστριά του, μην κάνετε το λάθος να του πείτε στα ίσια τα αισθήματά σας. Να είστε διακριτική και να του το παίξετε δύσκολη. Κοιτάξτε τον απαξιωτικά και με φοβερή αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Αν είστε μεταξύ 19 έως 26 χρόνων, όχι παραπάνω, όμορφη όπως η Ζιζέλ ή έστω όπως η Μόνικα Μπελούτσι, τσαχπίνα, με μυαλό και προσωπικότητα και το παίξετε βαμπ, ίσως και να σας προσέξει.

Χωρίς πολλά λόγια...
Χώρισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ίσως είναι η ευκαιρία που περιμένετε. Είναι σοβαρός, μετρημένος και πολύ ευγενικός με τις θαυμάστριές του. Μπορείτε να τον πλησιάσετε, αλλά φροντίστε να αποπνέετε σιγουριά και θηλυκότητα και πάνω απ όλα να μη λέτε πολλά. Σύμφωνα με όσα λέγονται στον καλλιτεχνικό χώρο, ο ηθοποιός δεν γυρίζει να κοιτάξει γυναίκα που δεν βάζει γλώσσα μέσα της. Θα πρέπει να ξέρετε ότι για να τον πλησιάσετε πρέπει να έχετε μεγάλη υπομονή στη βουβαμάρα. Είναι ο άνθρωπος που σκέφτεται πολύ και μιλάει πολύ λίγο και μόνο για σημαντικά πράγματα. Αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο του, γι αυτό χειριστείτε το ανάλογα.

Παραδοσιακές αξίες
Εντάξει, είναι δεσμευμένος ο Κώστας Καραφώτης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αν σας αρέσει, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι παραδοσιακός και απόλυτος. Του αρέσει η γυναίκα να έχει το ρόλο της δίπλα του, αλλά εκείνος να είναι ο αρχηγός. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι ειλικρινείς και ξέρουν να κερδίζουν έναν άντρα με τη θηλυκότητά τους. Όπως λένε στο χώρο της showbiz, είναι ζηλιάρης και δεν ανέχεται τα παιχνιδάκια. Είναι ο άντρας ο σωστός και απαιτεί από τη γυναίκα υποταγή. Δεν μιλάει πολύ και μπορείτε να τον συναντήσετε εύκολα στο καμαρίνι του. Έχει μεγάλο fan club, αλλά δεν χάνετε τίποτα να προσπαθήσετε.